Användarnamn
Lösenord
eller  Logga in med Facebook

Mall kontantkvitto

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Företagande Redaktionen   
2011-05-27 04:46

Mall för kontantkvittoDokumentmallen ”Kontantkvitto” används som ett bevis på att kontant betalning har erlagts för en vara eller en tjänst och är ett alternativ till att utfärda en faktura. Dokumentmallen innehåller de viktigaste uppgifterna.

Observera att om du skall utfärda ett kontantkvitto i ett aktiebolag skall det även framgå i vilken kommun bolaget har sitt säte, vilket organisationsnummer bolaget har samt även det officiella firmanamnet.

Mall för kontantkvitto är helt gratis.

Ladda ner kontantkvittomallen

Ladda ner gratis mall för Kontantkvitto

Notis: När du vill spara mall för kontantkvitto för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen kontantkvitto fungerar bäst i den senaste versionen.)

Ansvarsfriskrivning

Producent och tillhandahållare av dokumentmallarna på foretagande.se ansvarar inte för ekonomiska eller andra skador eller förluster som kan uppkomma genom användning av dokumentmallarna. Användning av dokumentmallarna kräver viss juridiska baskunskaper. Dokumentmallarna är främst avsedda som exempel på hur dokumenten kan se ut. Av denna anledning sker nyttjandet av dokumentmallarna helt på användarens egen risk.

Skriv din kommentar

0

Personer i konversationen

Kommentarer (2)

 • Gäst (anna)

  Permalänk

  ska det stå godkänd för f-skatt eller innehar f-skatt på blanketterna?
  Det står olika. tex. på faktura blanketten står det innehar.

  Hälsn Anna

 • Gäst (Hasse)

  Permalänk

  Kontantkvitto mall => funkar dåligt, för mycket reglerad. Tvingade funktioner.

 

Protected by SiteGuarding.com