Hur skaffar DU jobbet?

5
1
Hejsan,
Jag startade mitt företag när jag var 18 år – ett bemanningsföretag vars syfte är att sätta Sveriges unga i arbete. Under 1 år har mitt företag satt över 50 stycken unga i arbete och idag har vi 30 stycken ungdomar i vår personalpool. Vi är alltså ett bemanningsföretag som verkar inom restaurang-och eventbranschen och erbjuder personal inom servering, disk, garderob, städ och bar.

Genom detta företag har jag gått igenom fler än 500 CV:n och haft fler än 100 stycken arbetsintervjuer bara på några månader. Det har också gjort mig mer intresserad av vad det är som gör att en person går vidare ifrån att hitta en jobbmöjlighet, skriva CV, skicka CV, få en arbetsintervju och avklara den, till att tillslut få jobbet?

Senast vi lade upp en jobbannons sökte 100 personer 1 tjänst, vem står ut tror ni? Jag har såklart mina egna tankar och åsikter, men vill gärna höra vad andra tänker i denna fråga?
80
Hej. En väldigt bra fråga. Det handlar nog mest om att försöka luska ut vilka som verkligen är intresserade utav jobbet, vilka som kommer engagera sig, och bli av med dom som söker bara för att dom måste söka något. Självklart kan detta vara jätte svårt men man får helt enkelt börja med att läsa cv och sen ringa in dom som verkar mest intressanta. Så hade jag gjort. :).
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.