Sälja muffins och munkar under festivaler ! lönsamt??????

2
Hej !

Jag tänkte sälja munkar och muffins under årets festival i HBG. Tänkte dock fråga er med erfarenhet hur det brukar gå till och om det är LÖNSAMT ? eftersom jag är bara 20 år gammal så känner jag att jag behöver mer kött på benen för att ta steget.

Jag tänkte dock sälja munkar och muffins med amerikanskt nytt koncept som funkar utmärkt. Jag behöver verkligen hjälp och råd !

Tack på förhand ! 🙂
1468
246
Allt beror ju på om det är en attraktiv vara till ett bra pris, men de som säljer på såna här ställen brukar sälja bra. Det är ju många kunder som passerar din vagn, så du behöver ju nåt som får dom att stanna hos just dig. Ta ett enkelt pris om det går, så du slipper en massa växlingar och sånt som tar tid. Typ *2 munkar 20 spänn*
2
Du har helt rätt ! Jag vet exakt hur jag kommer locka fram kunderna till min vagn osv.. Det har jag lyckats med tidigare. Bra tips med växel ! Men jag vill fortfarande få reda på hur mycket säljer en bra säljare av munkar o liknande grejer på en festival som varar i 3 dagar. Jag vill få en bild utav helheten.
4
1
Hej Torres Nasir, Vi på YEAH!15 hyr ut tältplatser till matförsäljare. Det krävs en hel del och det gäller verkligen att folk känner till just ditt varumärke. Vi tror att det kan krävas en hel marknadsföring av dig innan du beger dig ut på en försäljning.
www.yeah15.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.