Mona Sahlin

640
5
Jag har det!!



Det måste vara så att sossarna insett att deras politik är helt galen. Därför nominerar man Mona Sahlin som partiledare, för att inte riskera att vinna nästa val :mrgreen:



Detta är självinsikt när den är som bäst! :wink:



MVH



R
83
Jag är inte förvånad, har liksom aldrig förstått mig på sossarnas "politik"...
54
[quote="Brolin"]Jag är inte förvånad, har liksom aldrig förstått mig på sossarnas "politik"...[/quote] Det är ingen som gör, inte ens dom själva. [br] [br]Där blev det spikat. Minst två mandatperioder med blått! Det är nog vad som behövs, minst, för att städa upp..
758
1
Det största felet man gör är att man underskatta sina fienden. [br]När väl borgarna vinner, så gör dom detta bara för att några sossar har fått [br]kalla fötter och röstat blått. Inom en mandatperiod, så är dom tillbaka [br]igen på både gott och ont. [br]Eller som Tage Danielsson skrev en gång i sin bok angående [br]blandekonomi. " Att ibland så går det och ibland så går det inte" [br]Denna gång gick det uppenbarligen inte för sossarna. [br] :wink:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
219
1
Varför tog de Mona...?? :- Jag hoppas att de tar sitt förstånd till fånga så småningom ....Man vill ju inte skämmas om S skulle vinna och vi får statsbesök. [br]Hade Margot ställt upp skulle till och med jag röstat på "S" [br]Men jag förstår Margot ...Partiledare måste vara ett riktigt skitjobb. [br]Hon gör rätt som satsar på EU och gör en karriär där i stället.
640
5
[quote="sod"]Varför tog de Mona...?? [/quote] [br] [br]Jag tycker jag gjorde en bra analys av det i min inledning :mrgreen: [br] [br]MVH [br] [br]R
46
Inte bra alls. Mona är i flera avseenden en nyskapare med riktning mot mitten. Idéer om avdrag för hushållsnära tjänster, ändringar i arbetsrätten mm. [br] [br]Nej, en riktig stalinistleninistmarxist skulle de valt, det här riskerar att sno väljare från borgarna.
758
1
[quote="Kristofer"]Inte bra alls. Mona är i flera avseenden en nyskapare med riktning mot mitten. Idéer om avdrag för hushållsnära tjänster, ändringar i arbetsrätten mm. [br] [br]Nej, en riktig stalinistleninistmarxist skulle de valt, det här riskerar att sno väljare från borgarna.[/quote] [br] [br]Menar du att dom borgeliga väljarna är så flyktiga, att det räcker med att [br]man byter partiledare inom socialdemokratin - så förlora dom nästa val?? [br]Kan det var så väl! :mrgreen:
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
46
[quote="Sinnenas Teater"][quote="Kristofer"]Inte bra alls. Mona är i flera avseenden en nyskapare med riktning mot mitten. Idéer om avdrag för hushållsnära tjänster, ändringar i arbetsrätten mm. [br] [br]Nej, en riktig stalinistleninistmarxist skulle de valt, det här riskerar att sno väljare från borgarna.[/quote] [br] [br]Menar du att dom borgeliga väljarna är så flyktiga, att det räcker med att [br]man byter partiledare inom socialdemokratin - så förlora dom nästa val?? [br]Kan det var så väl! :mrgreen:[/quote] [br] [br]Såklart de är. Borgarna vann ju detta valet pga. en massiv mängd sossar som bytte till dem. Jag har dock aldrig påstått att endast partiledaren avgör ett helt valresultat - var läste du det?
758
1
Jag läste mellan raderna och fick då den uppfattningen :o [br] [br]Visst var det många sossar som röstade borgeligt denna gången. [br]Tycker själv att det var bra att det blev som det blev, för sitter man [br]för länge på ett ställe, så växer man fast. [br] [br]Vi människor får lätt en övertro på vad politiker kan åstakomma. [br]Efter några år så sjunker tilltron och vi söker tryggheten igen.
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.