Ny funktion: Skriv anonymt

822
48
Vi har lagt till en ny funktion. Ibland vill man kunna posta ett inlägg utan att det kopplas till ens konto. Det kan t ex vara känslig information som du ändå vill kunna diskutera, utan att behöva skapa ett nytt konto.

Du loggar alltså in med din vanliga profil och kryssa i rutan överst där du skriver inlägget. Ingen, inte ens admin och Företagande.se, kan koppla inlägget till din profil.

Det är inte möjligt i några av forumen, t ex detta.
1468
246
Testar om detta går att använda på ett svar.. Funderar lite på rutan om att prenumerera på inlägget... :)
1468
246
Det gick uppenbarligen inte :)
822
48
Jag hade inte aktiverat den funktionen i just denna delen men det är fixat nu.
Anonym
Nu så :)
Anonym
Det kan fungera fungera som en ventil mot att det inte finns något ämbetsmannaansvar längre i Sverige och många är rädda för att berätta sanningen som ofta slår tillbaka direkt med vådlig t resultat.
1009
206
Bara det inte leder till näthat, för då lämnar jag det här forumet på en gång.
www.bocekonomi.se - Redovisning, nyföretagande, företagsutveckling
1468
246
Nej, det får vi verkligen hoppas att det inte gör.. Finns ju så det räcker ändå.. Fördelen med funktionen som jag ser det är att kunna ställa exempelvis en juridisk fråga utan att det genast kopplas ihop med ens namn, och därmed ett eventuellt pågående ärende. Dock gäller det ju då att skriva så man inte genast blir igenkänd, vilket inte alltid är så lätt :)
822
48
[quote="Johan Boström" post=53046]Bara det inte leder till näthat, för då lämnar jag det här forumet på en gång.[/quote] Nej då stänger vi av funktionen direkt. Vi ska också vara snabba på att radera olämpliga inlägg. Ja som du Ingvar är inne på kan det vara bra att kunna vara anonym eller om man som jag ibland har riktigt korkade frågor så kan det vara skönt :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.