http://www.tryckeributiken.se - Totalleverantör inom reklam

7
Hej,

Jag har varit länge på detta forum men aldrig registrerat mig, förän nu. Jag tänkte börja med att berätta lite om vårt tryckeri/promotionföretag i min första post.


Vi på tryckeributiken.se har 1000-tals olika produkter som vi kan förse med tryck, gravyr, brodyr, etiketter och så vidare, allt efter kundens behov. Det som finns på vår websida är endast en lite bråkdel av allt vi kan erbjuda. Om ni är ute efter någon produkt med tryck så tveka inte att ringa eller skicka ett mail, kontaktuppgifter finns på vår websida.

Vi kan med största sannolikhet påstå att vi kan erbjuda produkter försedda med tryck till ett bättre pris, snabbare leveranstid och schysstare service än de flesta andra inom samma bransch.

Jag har personligen haft stor nytta av detta forum och vill gärna ge något tillbaka till de som hjälpt mig. Så bli inte förvånad om ett bra erbjudande från oss kommer dyka upp här på forumet inom kort. Det borde vara till nytta för de flesta här då reklamprodukter är ett måste för de flesta företag.



Lev väl!

Hans på Tryckeributiken.se

http://www.tryckeributiken.se - Din totalleverantör inom reklam!
1616
4
Hej Hans och välkommen till forumet Företagande.se![br]Posta gärna en länk till er webbsida med så man lätt kan nå er eller få se utbud av era tjänster ;-)[br]Jag är i alla fall nyfiken på att se vad ni har att erbjuda, men det är väl mer eller mindre mitt yrkesval och yrkesskada ;-)[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br][br][b]Moderator Företagande.se[/b][br][br][br]
Må väl!
7
[quote author=Mojo link=topic=3535.msg16261#msg16261 date=1203598185][br]Hej Hans och välkommen till forumet Företagande.se![br]Posta gärna en länk till er webbsida med så man lätt kan nå er eller få se utbud av era tjänster ;-)[br]Jag är i alla fall nyfiken på att se vad ni har att erbjuda, men det är väl mer eller mindre mitt yrkesval och yrkesskada ;-)[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br][br][b]Moderator Företagande.se[/b][br][br][br][br][/quote][br][br][br][br]Tackar, jag tyckte jag fick med webadressen på flera ställen  ;D[br]Men här kommer den igen... [url=http://www.tryckeributiken.se]http://www.tryckeributiken.se[/url][br][br][br]Som sagt så är det bara en bråkdel av vårt utbud som finns på websidan.[br][br][br][br]Jag var in på din websida, ser att du har några riktigt bra referenser.[br]Om vi själva har mycket att göra kanske vi får anlita dig ;)
http://www.tryckeributiken.se - Din totalleverantör inom reklam!
1616
4
[quote]Jag var in på din websida, ser att du har några riktigt bra referenser.[br]Om vi själva har mycket att göra kanske vi får anlita dig [/quote][br][br]Ni är så välkomna!, men det får bli via digital väg då Ö-vik ligger aningens frän Götet.  ;D [br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.