Entreprenör i urskogen med möbler, café, prylar och barnsaker!

44
Jag och min man grundade [color=teal][font=Verdana][size=10pt]FagerstaBo [/size] [/font] [/color] koncern (2 små AB) 2005 och startade en möbelhandel. 2008 lade vi ner möbelhandeln och 2009 startar vi ett café och ytterligare en försäljning med barnmöbler, -vagnar och -leksaker.

[color=teal]Företagsidén [/color] är rätt enkel i alla lägen - personlig service och lite utöver det vanliga! Men möbler är tröga att omsätta i en finanskris, bullar och kaffe går lättare och nu ska jag pröva på barn-alternativet!

Jag är en otrolig [color=teal]idéspruta [/color] - behövs det en uppryckning är det här man kan få hjälp! Det bor även en liten missionär i mig som gärna vill hjälpa till, så det gör jag i allt jag kan.

Utöver att hitta på nytt och driva företag så är [color=teal]"undersökande metod" [/color] vår melodi när det gäller allsköns upphandling. Visserligen tar det tid, men vi är i det stora hela alltid nöjda, eller tar beslut om ändring när så behövs!

[color=teal]Kunder [/color] ska vilja komma tillbaka till oss, vi är trevliga, hjälpsamma och man är nöjd när man går ut genom butiken/cafét/webben. Information om när varan ska komma är viktigare än att den kommer på 4 dagar - för sällan har kvalitet bråttom! Det gäller i ALLT har vi upptäckt, dessutom får man betala för det men mer än ofta är det värt pengarna!

[size=10pt][font=Verdana][color=teal]www.fagerstabo.se[/color][/font][/size] är vår huvudsite - under denna ligger de verksamheter vi startar t ex www.smattgalet.se (en liten prylbutik, osäker framtid) och www.route68.se (öppnade mars 09).
Vill man så kan man

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.