Etablering av företag i Estland.

2
Hej alla!

Det förhåller sig så att jag representerar ett bolag i Estland som hjälper svenska entreprenörer att etablera verksamhet i Estland.

Under årens lopp så har vi hjälp entreprenörer att starta upp verksamhet i Estland, syftet med denna etablering för de flesta, är att ha ett bolag som man kan fakturera sina varor eller tjänster ifrån, till lägsta möjliga skattetryck.

    [li]0% Bolagsskatt[/li]
    [li]21% Utdelningsskatt[/li]
    [li]21% Inkomstskatt[/li]
    [li]0kr Personligt förmånsvärde på tjänstebil[/li]


Vi säljer inte enbart ett bolag utan vi hjälper och bistår våra kunder i allt som rör företagandet, t.ex löpande bokföring, årsbokslut, juridik, rekrytering e.tc.

Vi ska vara den partner som man som svensk företagare med bolag på distans i Estland kan ha en helhetslösning med och känna trygghet i sitt företagande.

Läs gärna mer om oss på:
http://www.mycompany.se

Har du frågor eller funderingar, så skicka gärna ett mail till oss.
[email protected]

Tack för ordet!
Mvh Bengt/myCompany
2
Hej![br][br]myCompany Oü har som affärside att hjälpa svenska företagare och entreprenörer att på ett enkelt och snabbt sätt etablera bolag i Estland.[br][br][br]Under årens lopp så har vi hjälp entreprenörer att starta upp verksamhet i Estland, syftet med denna etablering är för de flesta, är att ha ett bolag som man kan fakturera sina varor eller tjänster ifrån, till lägsta möjliga skattetryck.[br][br]Några exempel...[br][list][br][li]0% Bolagsskatt[/li][br][li]21% Utdelningsskatt[/li][br][li]21% Inkomstskatt[/li][br][li]0kr Personligt förmånsvärde på tjänstebil[/li][br][/list][br][br]Vi säljer inte enbart ett bolag utan vi hjälper och bistår våra kunder i allt som rör företagandet, t.ex löpande bokföring, årsbokslut, juridik, rekrytering e.tc.[br][br]Vi ska vara den partner som man som svensk företagare med bolag på distans i Estland kan ha en helhetslösning med och känna trygghet i sitt företagande. [br][br]Läs gärna mer om oss på:[br]http://www.mycompany.se[br][br]Har du frågor eller funderingar, så skicka gärna ett mail till oss.[br][email protected][br][br]Mvh Bengt/myCompany
2360
37
Riga/Lettland sjuder av svenska affärsmän trots krisen i baltikum som enl. press orsakats av sveriges banker. Skattetrycket för småföretagare är än bättre än Estland. Vi har auktoriserad svensk-lettisk tolk som kan närvara vid alla förhandlingar om så önskas. Startaeget hos oss har en engångssumma som inkluderar även start i Lettland, dock ej själva registreringsavgiften som i sammanhanget är försumbar. Vi kan även ordna redovisningsbyra till mycket bra pris till våra kunder.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
1616
4
Hej Bengt![br][br]Vänligen undvik dubbelpostning i tråden Presentera dig och ditt företag.[br]Har sammanfogat dina två ämnen med varandra, meddela mig gärna vilket av dina 2 inlägg jag kan ta bort.[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Moderator[/b]
Må väl!
2360
37
Bra nu fungerar återkopplingen igen. Priser på lokaler och kontor mark och fastigheter sjunker kraftigt i Lettland/Riga så att redan nu börja tänka till om etablering kanske i båda länderna är bra.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
27
Ja, ja. Nu gäller bara att hitta använding på de billiga resurser man har i överskott  :)
Redovisningsbyrå i Stockholm http://www.contus-accounting.se
2360
37
Marius du har helt rätt även om det kan uppfattas som ironiskt. Men det är faktiskt så man måste tänka även i stort, skillnaden är ofta bara lite nollor till, och ju fler nollor du får desto mindre tid får du för att använda dem. Då gäller det att man gillar läget.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.