Ny redovisningsbyrå startar upp i Motala!!

3
Den 1:a augusti startar jag upp Västanviks Redovisningsbyrå belägen mellan Motala och Askersund! Jag har 20 års erfarenhet inom branschen från små och medelstora företag.

Jag vänder mig i första hand till Er som är nyföretagare och som behöver hjälp med löpande bokföring, fakturering, kundreskontra, momser, löner osv, men naturligtvis är även redan etablerade företag välkomna att höra av sig!
Hör av Er till mig på telefon redan nu vid intresse!

Med vänlig hälsning
Marie Sandberg
070-2809040

3
Nu är Ni varmt välkomna att besöka Västanviks Redovisningsbyrå's hemsida:[br][br]http://www.vastanvikredovisning.cybersite.nu/[br][br]Här kan Ni se vad jag kan erbjuda Dig och Ditt företag![br]Den är inte "helt" klar ännu, då jag ej har någon mail-adress klar för företaget - men det kommer inom kort.[br][br][b]Ni hälsas välkomna redan nu.[/b] [br][br]Jag startar upp den 1:a augusti enligt tidigare planering, men kan påbörja arbetet med Ditt företag redan nu. (Fakturering sker dock inte förrän efter uppstart).[br][br]Så varmt välkomna! Lägg Dina timmar på det Du själv är bra på och överlåt Ditt "tråkiga" pappersarbete till mig.[br][br]Mvh Marie Sandberg
2360
37
Lycka till, du kommer säkert få jättemycket att göra med den erfarenheten.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
3
Tusen tack Lars :).[br][br]Mvh[br]Marie

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.