DELÄGARE/AFFÄRSPARTNER SÖKES

4
Total Marketing Scandinavia AB står bakom sajten totalmarketing.se. Projektet svarar på marknadens efterfrågan om en oberoende, kostnadsfri, användarvänlig och sammanfattande mötesplats och pedagogisk informationskälla för investerare i reklam och media.

Vi har som mål att vända oss till små och medelstora företag som idag står för en större del av företagslivet i Sverige och erbjuda kostnadsfria sökningar, annonsmöjligheter, förfrågningsfunktioner med mera.
Antalet mediebyråer, reklamkonsulter, frilansade copywriter, bloggskrivare med mera ökar och även där saknas det idag en kanal som skulle göra deras tjänster/produkter synliga mot relevanta kundsegment. Sajten kommer på ett naturligt sätt att exponera nyetablerade företag. Nyetablerad eller välkänd, på totalmarketing.se har alla samma chanser.

Vi är nästan vid delmålet att ha sajten klar och alla kringliggande dokument kring säljflöde etc är klara. Totalmarketing.se anmäldes också till VentureCup i september 2009 och fick mycket bra respons. Vi är dock medvetna om att för att projektet ska ha en bra genomslagskraft krävs det fler engagerade medarbetare och därför söker vi affärspartner/delägare.
Vi efterfrågar kontakt med initiativrika innovatörer, eldiga entreprenörer som besitter grundläggande intresse och kunskaper inom marknadsföring, reklam, webbutveckling och design.

Vill du själv vara med om den resan eller känner du till någon som skulle vara intresserad?
Kontakta oss via telefon (070-324 79 49) eller mejl [email protected].
18
Hejsan![br][br]Vi är i startgroparna för att starta upp ett Tm-bolag. Vi söker idag intressanta uppdragsgivare, för att kunna förmedla deras tjänster över telefon.[br][br]Jag och min kompanjon har tillsammans 10års erfarenhet inom all sorts försäljning, både mot företag och privatpersoner.[br][br]Jag har jobbat med större företag som Tele2, Telenor och Tv4.se. Jag har ca 6år i tm branchen.[br][br]Om detta låter intressant kan ni kontakta oss för mer frågor på:[br][email protected][br][br][br]Mvh[br]Christina Pedersen[br]
Christina Pedersen
VD
Smart Talking For You Sweden HB
[email protected]
4
Tack för att du tog kontakt med oss, vi kommer att för att börja med jobba själva med TM men vi utesluter inte att inom kort kommer vi att behöva hjälp. Du kan mer än gärna höra av dig i början på maj på [email protected].[br]Ha en bra dag, elwira
18
Hör gärna av mig i maj. Ni kommer väl att finnas kvar på denna sajt?
Christina Pedersen
VD
Smart Talking For You Sweden HB
[email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.