Din samarbetspartner i Kina

henrikr
[color=blue]Kära företagare och entreprenörer,
[/color]
Är ni intresserade av att börja handla med Kina?

Är ni intresserade av att ta sista steget och realisera er första test-order?

Är ni intresserade av att ha en lokal partner på plats i Kina och Hong Kong som kan stötta er?


Mitt namn är Henrik Runnström.

Jag är Managing Director för DIVINE Innovations Limited, ett Business Consulting bolag i Hong Kong, som jag även är delägare i.
Vårt team specialiserar oss på att hjälpa utländska företag och entreprenörer som börjar undersöka möjligheterna till att börja handla från Kina eller Hong Kong, alternativt förbättra och förenkla processen som de har idag. Vare sig det är kvalitetskontroller av fabriker och produkter innan skeppning, leta efter bättre och billigare leverantörer av material eller agera inköpsagent och mellanhand för er, så finns vi på plats som er lokala partner.

Till skillnad från andra konsulter inom samma område är våra tjänster realistiskt prissatta och baserade på att det ska vara möjligt till ett långsiktigt samarbete mellan oss, där vi kommer att finnas på plats som er stöttepelare ifall ni skulle ha några bekymmer med produkter och sändningar.

Kontakta mig vid intresse så jag kan presentera oss mer utförligt och berätta om vilka möjligheter det finns för er. Min mail: henrik.runnstrom(at)divineinnovations.hk


Bästa hälsningar


Henrik Runnström

__________________________
DIVINE Innovations Limited.
1/floor SOHO Tower, No. 110-118 Caine Road
Central, Hong Kong


Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.