Smakfull hemsida + 5 säljande texter + 5 reklamfilmer

1
Hej, Fredrik Westerstad heter jag och driver ett företag som heter Westerstads Web. Har jobbat med Webben i 10 år snart med alla möjliga typer av projekt.

Det jag erbjuder är ett verktyg eller en tjänst där målet är att få många nya kunder via din hemsida. Alltså, jag gör inte bara en hemsida åt er.

Det räcker inte idag att skapa en snygg hemsida med Bildspel och kontaktformulär mm. Vill du ha trafik från Google så måste du fokusera på innehållet. Designen är inte viktig! Jo det är den men inte lika viktigt som det du förmedlar till besökarna. Är dina kunder ute efter information, ja då struntar de i om din hemsida är snygg eller inte. Bara den är lättnavigerad och enkel att förstå så räcker det.

Hos mig får du:
- En "snygg" och lättnavigerad hemsida som är enkel att uppdatera själv men som också är så tekniskt fulländad att mycket av jobbet görs automatiskt.

- 5 st säljande texter som fokuserar på de sökord som dina "kunder" skriver in i Googles sökruta. Vi ser till att ge mycket information som gör att besökarna får förtroende för dig och mer än gärna vill kontakta dig.

- 5 st reklamfilmer som laddas upp till ditt  youtube-konto. Fler och fler använder youtube när de söker information och lösningar på sina problem. Filmerna ger svar på frågor och hänvisar tydligt till din hemsida.

Värdet på dessa delar om du beställer de separat är 12 500:-

Mitt paketpris kommer att ligga på 7 500:- men...

om du uppger att du hittat mig via foretagande.se så får du allt detta för 5000:-


Som sagt, en hemsida är inte mer än dess innehåll. Hos mig får din hemsida en flygande start.

Tack för visat intresse!
//Fredrik
22
Hej Fredrik![br][br]Jag vill bara tipsa er om att ansluta erat företag till WebbyråGuiden.se.[br][br]En kostnadsfri tjänst som ger stressade företagare hitta en webbyrå som gör precis det som man efterfrågar.[br][br]Vi har 3 olika paket och beroende på paket får man olika saker.[br]GRATIS paket finns givetvis.[br][br]Du kan läsa om oss här:[br][url=http://www.e24.se/foretagskanalen/hjalp-jag-hinner-inte-webbyraguidense_2736487.e24]http://www.e24.se/foretagskanalen/hjalp-jag-hinner-inte-webbyraguidense_2736487.e24[/url][br][br]---[br]Marknadschef / VD[br]Tobias Larsson[br][url=http://www.webbyråguiden.se]http://www.webbyråguiden.se[/url]
IT-Entreprenör som driver ett fler tal sajter.
http://www.webbyråguiden.se - Hitta en webbyrå som passar dig!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.