3D - Mekanisk konstruktion & Visualisering

1
Driver ett företag som kan ta sig an små likväl stora projekt.


    [li]Mek. konstruktion[/li]
    [li]Produkt utveckling[/li]
    [li]Visualisering[/li]
    [li]Animering[/li]
    [li]Fotografering[/li]


Har ni behov av att modernisera ert 2D ritunderlag till 3D? Visualisera en prototyp och samtidigt göra tillverkningsritningar? Listan kan göras lååång, så tveka inte att maila eller ringa så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa dig och ditt företag!

Har globala företag som kunder bl.a American Airlines, IKEA, Saint Gobain. Men även villaföreningar och lokala företag som är minst lika viktiga.

Mvh
Matthias

0703-320401
[email][email protected][/email]
www.solidmind.se
2
Har ibland behov av att få några ritningar gjorda[br][br]Hälsningar/Best Regards[br]AB Elwia[br]Christer Houbaer[br]Box 1314, 181 25 Lidingö, Sweden, Tel int+46 8 765 60 92  www.elwia.se[br][br][quote author=MatthiasO link=topic=8987.msg39588#msg39588 date=1303419582][br]Driver ett företag som kan ta sig an små likväl stora projekt.[br][br][list][br][li]Mek. konstruktion[/li][br][li]Produkt utveckling[/li][br][li]Visualisering[/li][br][li]Animering[/li][br][li]Fotografering[/li][br][/list][br][br]Har ni behov av att modernisera ert 2D ritunderlag till 3D? Visualisera en prototyp och samtidigt göra tillverkningsritningar? Listan kan göras lååång, så tveka inte att maila eller ringa så ska jag göra vad jag kan för att hjälpa dig och ditt företag![br][br]Har globala företag som kunder bl.a American Airlines, IKEA, Saint Gobain. Men även villaföreningar och lokala företag som är minst lika viktiga.[br][br]Mvh[br]Matthias[br][br]0703-320401[br][email][email protected][/email][br][url=http://www.solidmind.se]www.solidmind.se[/url][br][/quote]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.