Kinakonsulten - hjälper dig med Kina!

16
Hjälp av erfaren expertis erbjudes!

Jag som driver Kinakonsulten har rest mellan Sverige och Kina i femton år och jobbat med Kinainriktade företag sedan tretton år tillbaka. Nu har jag dragit igång ett nytt företag med entusiastiska medhjälpare och satt ihop en ny hemsida!

Tyvärr är det inte så lätt som många tror att starta upp affärer eller göra affärer med Kina. Det finns många praktiska svårigheter och kulturella hinder att ta sig igenom, både om man har startat med Kinaaffärer eller har en etablerad rörelse. Vi hjälper dig med all praktisk hjälp för att starta igång affärer eller lösa dina problem!

Det här är våra huvudsakliga tjänster:
[ul]
[li]Konsultation[/li]
[li]Söka upp och ta kontakter med företag i Kina[/li]
[li]Kommunikation mellan partners[/li]
[li]Juridisk rådgivning[/li]
[li]Genomföra projekt[/li]
[li]Översättningar[/li]
[li]Researrangemang[/li]
[/ul]
Förutom praktisk hjälp fungerar Kinakonsulten som problemlösare och bollplank. Vi hjälper nystartade företag att komma igång, liksom etablerade företag med att expandera. Vi vill vara just ditt stöd och din fasta länk till Kina!

Har du frågor om vår verksamhet eller om vad vi kan stå dig till tjänst med, tveka inte att kontakta mig! Det gör du lättast med genom e-post: info [at] kinakonsulten.se

Vår hemsida: Kinakonsulten

/David
Sökmotoroptimering - RothLindberg SEO Expert med +10 års erfarenhet. Hjälper med digital marknadsföring, SEO content m.m.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.