MäklarOfferter hjälper bostadssäljare att hitta rätt mäklare

1
MäklarOfferter som är en del av Media Investment Group har på kort tid blivit Sveriges största oberoende förmedlare av bostadssäljare till mäklarbranschen.

Mäklarna får personlig kontakt med bostadssäljare med ett reellt behov att sälja sina bostäder. Den personliga kontakten är viktig då MäklarOfferter inte är en prispressartjänst där "billigast är bäst", utan en kanal där mäklarna kan motivera sina tjänster och arvoden.

Är du mäklare?
Antalet bostadssäljare som använder vår tjänst ökar hela tiden och även behovet efter fler mäklare. Kontakta oss på 0700-132 000 eller [email protected] för att få kontakt med fler bostadssäljare. Se våra referenser här.

MäklarOfferter är en kostnadsfri tjänst för de bostadssäljare som vill kunna jämföra och hitta den bästa mäklare till sin bostadsförsäljning. Bostadssäljaren får personlig kontakt med upp till 5 mäklare som alla försöker visa varför just de är mest lämpade för uppdraget. Förutom att tjänsten är kostnadsfri för säljaren binder man sig heller inte till att anlita någon av mäklarna.

MäklarOfferter arbetar rikstäckande och jämför exempelvis:

- Mäklare i Stockholm
- Mäklare i Göteborg
- Mäklare i Malmö

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.