Waffle Kommunikation, Reklam- & kommunikationsbyrå

5
Waffle Kommunikation är en kommunikationsbyrå som arbetar med strategisk kommunikation och varumärkesbyggnad, men även med produktion av material för information och marknadsföring.

Vi kan hjälpa till med:
- Planering & utförande av marknadsstrategier
- Utformning & produktion av trycksaker och reklam för webb
- hjälpa ditt företag att få kontroll på & förståelse för sitt varumärke
- strategier & utformning av företagssidor i sociala medier
- enklare hemsidor

Vi är baserade i Jönköping men arbetar med företag på andra orter så som tex Stockholm, Karlstad och Borås.

Vi fokuserar främst på att hjälpa mindre och nystartade företag då vi ser att det finns ett behov hos den här målgruppen, och dagens reklam- & kommunikationsbyråer är för dyra för nyföretagare.

På Waffle Kommunikation anpassar vi vårt arbete till kunden för att de ska få ut maximalt av den budget man har att lägga på marknadsföring.

Vi finns att nå på
www.waffle.se
[email protected]
0709 - 29 04 78
[attachment=60]waffleintro.jpg[/attachment]
Adam Fagerström [email protected] www.waffle.se 0709-29 04 78
11
Hej, Enkel och bra sida. Som det skall vara:- Men hakar upp mig på en sak. Bilder på er som arbetar och referens-objekt vore trevlig =) Saknar själv en enkel och bra presentations-sida på MyList. Men under bearbetning. Mvh Kenneth Meijer
5
Hej Kenneth och tack för feed-backen! det stämmer som du säger och vi jobbar på att hitta någon bra form att lägga upp referenser på då mycket av de varumärkesarbeten vi gjort är interna. vad arbetar du/ni med? :)
Adam Fagerström [email protected] www.waffle.se 0709-29 04 78
11
Hej, Det lugnt =) Driver företaget www.dinhjalp.com, fastighetsservice & datasupport. Har funnits i snart 2år. Vänder mig till både företag som privat-person och konceptet är Enkel Hand-Kraft, oavsett hur litet eller stort jobbet är. Och det uppskattas verkligen =) MyList är en ny webbtjänst som blivit till pga eget behov. Sidan är inte helt 100% klar. Men jag om min webb-utvecklare jobbar på det:- Om ni inte läst? Så MyList är ett enkelt koncept som bygger på att du skall kunna få med dig dina favoriter vart du än är. Och du behöver inte tänka på att behöva skriva ner eller lägga backup på "alla" länkar du sparat på länge när du kanske byter dator eller kör med flera datorer. Alla krångliga länkar med extra info-rutor finns på MyList. Alla favoriter grupperade och samlade på ett ställe. Hoppas du/ ni vill pröva tjänsten och kanske något ni vill använda. Mvh Kenneth Meijer
5
Ah okei! Jag får gå in och kolla in tjänsten och se om det är något för oss. Trevligt att träffas Kenneth, det är bara att höra av dig om du behöver hjälp med marknadsföringsmaterial, både tryck och webb.
Adam Fagerström [email protected] www.waffle.se 0709-29 04 78
11
Tack Adam. =) Mvh Kenneth Meijer
9
Sidan ser bra ut. Jag upplever dock lite problem när jag klickar på någon av rubikerna, exempelvis "Vad vi gör". Sidan får en gråare nyans men sedan händer det inget mer. Problemet kanske ligger hos mig och min dator, jag vet inte. Men snygg sida som sagt.
www.twistiq.com - tjänsteförmedling på nätet [email protected] Jakob
11
Tack =) Det kan hända att min webbutvecklare precis håller på med uppdatering av sidan, där av denna gråa sida. Kollade precis och kunde inte se någon konstigt. Dock så är det den äldre versionen som dyker upp när du klickar på länken. Den nya som skall finnas när man trycker "About" är på gång. Prova gärna registrera, om du inte redan testat. Du binder dig inte för någonting. Plus att systemet ger dig 7 dagar prova på. Du kan sedan radera kontot själv om du känner för det. Mvh Kenneth
5
Hej Jacob, menade du vår sida, waffle.se eller pratade du med Kenneth? Om det är vår sida du menar så låter det konstigt, det ska då man trycker på något av alternativen, komma upp en svart box med text i och bakgrunden ska fadea lite.
Adam Fagerström [email protected] www.waffle.se 0709-29 04 78
9
Hej Adam. Jag menade eran sida men nu prövade jag på min stationära dator och då fungerar sidan felfritt. Det kanske var min laptop som ställde till det. Sidan ser bra ut och flyter på bra nu. Titta gärna in på twistiq.com. Registreringen har precis öppnat för tjänsteföretag.
www.twistiq.com - tjänsteförmedling på nätet [email protected] Jakob
1
Hej Jacob, jag har varit inne på twistiq.com och det verkar vara en intressant tjänst. Men det verkat inte hända något, det står att det fortfarande är under behandling! Filip Haukka Sevedsson Waffle Kommunikation Björngatan 5 553 37 Jönköping Tel: 0760 515920 [email protected] www.waffle.se
9
Hejsan Filip. Kul att ni tycker twistiq verkar vara en intresant tjänst. Vi har precis lanserat den och just nu är den endast öppen för företagsregistrering som ni säkert sett. När version 2 släpps öppnas den för förmedling av tjänster. Vi accepterade din ansökan för några dagar sedan. MVH Jakob.
www.twistiq.com - tjänsteförmedling på nätet [email protected] Jakob

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.