Cellcenter sökes med start omgående!

7
500 Media & Softcom Group är en modern och kreativ reklambyrå. Just nu söker vi säljare till en uppdragsgivare inom skönhet och hälsa. Vårt agerande på marknaden ska präglas av affärsmässighet, helhetsperspektiv, stolthet, drivkraft och mod.

Nu står vi inför expansion och behöver fylla på vårt säljteam med glada, positiva och pigga säljare som gillar att ha roligt och tjäna riktigt bra med pengar. Det spelar ingen roll om du är egenföretagare eller om ni är ett etablerat TM-bolag.

Anser du att du är en erfaren självgående säljare med erfarenhet från telefonförsäljning så är detta ett plus då arbetet kan skötas hemifrån. Om du väljer att arbeta hemifrån ser vi gärna att du har tillgång till en telefon och internet.

Vi söker i första hand en TM-byrå på fem säljare, alternativt några som kan arbeta hemifrån. Ersättningen är CPO-baserad dvs. att en ersättning betalas ut per såld produkt. Då vi i snitt säljer 2,5 produkter / timme innebär det att våra säljare har en timlön på ca. 124 kr + bonus.

Intresserade kan maila mig omgående då vi kommer köra igång med fem nya säljare om två veckor!

Hälsningar,

Ulrika Westin
[email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.