iPlayit

2
iPlayit är en komplett musiksajt där du lagligt kan streama musik och ljudböcker helt gratis.

Genom klassisk bannerannonsering täcker vi de nödvändiga utgifterna och kan erbjuda våra användare en helt kostnadsfri tjänst.

Till skillnad mot andra aktörer, finns här heller inga störande reklamavbrott mellan låtarna.

Bakom iPlayit jobbar ett drivet gäng i 20-25 årsåldern men en vision om att skapa nya arbetstillfällen och integrera skolelever i framtidens teknik.

I längden är det här även ett sätt att gynna arbetsmarknaden. I samarbete med Thoren Innovation School i Lidköping ser vi stora möjligheter till både praktik under studietiden och framtida jobb för eleverna.

Vi har även valt att lyfta fram mindre kända artister för att ge dem den uppmärksamhet de förtjänar visar än en gång på den stora drivkraft och mod att utmana som teamet bakom har.

Nu önskar vi feedback från er Företagande.se-Användare vad ni tycker om tjänsten.

Vi vet att musik bibliotek är litet men vi kan inte bara ladda upp utan vi får ladda upp allt eftersom vi får rättighet att streama artister och bands låtar.

För er som undrar ligger en anmälan inne hos bolagsverket för iPlayit AB vilket gör att den inte är klar ännu då bolaget är en nybildning.

www.iplayit.se
iPlayit - We love music www.iplayit.se
80
Grymt bra om detta verkligen kan hålla sig gratis for ever. Bra kvalite på musiken också. Hoppas ni växer och blir större! Lite små buggar i systemet såg jag nu, men ni jobbar er frammåt :). Jag nyttjar er från och med nu! Lycka till!
Med vänlig hälsning Mikael Ladoo Webbyrå En liten men effektiv webbyrå som erbjuder webutveckling och design till privatpersoner, företag och organisationer. Ladoo Webbyrå

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.