igelberg.se Smycken för Män

11
Hej
Jag har precis startat en webbshop med manliga smycken.
Tanken är att det ska finnas något för de flesta typer t.ex Hårdrockaren, Advokaten, vanlige Svensson, Den coola killen och Bikern.
Det jag upplever som svårt är att "nå ut" då budgeten är begränsad.
Jag har en FB sida, lagt in annons på Blocket (dock lokalt), hängt upp flyers (lokalt) och använder Google Ad Words men det är inte lätt.
Jag förstår ju att det tar ett tag men vad bör jag mer tänka på? Vad kan jag mer göra? Kom ihåg att budgeten är just nu väldigt snäv...

http://www.blocket.se/lulea/Smycken_for_Man_47999041.htm?ca=1_9&w=0

https://www.facebook.com/pages/igelbergse/599656450067416
HåBe
87
5
Hej =) Välkommen och grattis till livet som egen företagare. Börja med att lägga in länken från blocket i den här tråden du just skapat. Ett tips, då du nämner blocket. Du trycker bara ändra/ redigera tråd. Likaså vad gäller sidan på Facebook. Det lockar folk mer att besöka om du lägger in länk till sidan här. Annars "måste" alla söka på FB. Vissa är bekväma. ;-) Fortsätt söka upp och skapa trådar i olika forum. Precis som du gjort här. Skapa/ fyll i din "sidfot" under inställningar i profilen här på forumet, så det även finns länkar till hemsida o FB direkt. Dessa uppenbarar sig varje gång du skriver i en tråd oavsett ämne. Besökte just hemidan. Saknar dock lite smycken som titanring?! Kanske ännu inte färdigt? Läste om titanring under info, men hittade dock inget i butiken. Både min sambo och jag är nyfikna på Titan. =) Jag hjälper gärna till. Skall kolla din FB-sida, gilla och dela. =) Lycka till.
Fastighetsservice | ett namn. . . ett nummer.
11
Tack så mycket för bra feedback! Vad gäller titan så blir det nästa steg (pengarna sinade...) Hoppas du hittar något då om inte nu, som passar. Mvh. Håkan Berglund
HåBe
87
5
Så lite så =) Bara kul att kunna hjälpa till. Yes, håller mig uppdaterad. Har gillat sidan på FB.
Fastighetsservice | ett namn. . . ett nummer.
26
1
Ett till tips är att hitta någon ledig domän som smyckenförmän.se t.ex för när folk söker på google så söker dom efter tex smycken män, och finns det då domäner som innehåller dom orden så hamnar dom högt upp bland resultaten, speciellt om sidan innehåller sökorden också!. Köp domäner och peka dom mot igelberg.se bara!
Med vänlig hälsning Secton Detektivbyrå http://secton.se Specialister på spaning och utredningar som otrohet, familjeärenden och bakgrundskontroller.
11
Hej Det var ett tankvärt sätt.... Ska kolla på det! Tack för tipset. Mvh. Håkan
HåBe
11
Hej Hoppas du gillade sidan för att du .....gillade sidan.... Tack iaf! :) Mvh. Håkan Berglund
HåBe

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.