Code UF

1
Hej!

Under detta år (fram till maj 2014), kommer vi som ett skolprojekt bedriva ett UF-företag. Detta är för oss en enastående möjlighet att få erfarenhet inom entreprenörskap, samt arbetslivet i övrigt.

Många har gett oss tipset vid skapandet av UF att man ska göra någonting man verkligen brinner för, något man skulle göra utan att få betalt för. Med hjälp av dessa tips visste vi ganska direkt vad det var vi på Code UF ville göra - en webbdesignbyrå. Vi går i skrivande stund andra året på Grillska Gymnasiet med teknikinriktning, där vi bland annat utövar programmering och webbdesign. Detta passade oss således som handen i handsken, och vi kan även kombinera arbetet med skolgången.

Vi har som sagt skapat en webbdesignbyrå. Vår huvudsakliga målgrupp är mindre företag samt andra UF-företag. Vi skapar i första hand statiska hemsidor till dessa företag, som vill etablera sig via internet, och synas för en bredare kundkrets.
Spontant sett känns UF-året som en lärorik period, där vi hoppas kunna få erfarenheter som räcker när vi i framtiden tänker oss starta upp ett eget företag.

Har ni några frågor eller dylikt om företaget, eller kanske är ni intresserade av att skaffa en hemsida, för att marknadsföra er inför en bredare kundgrupp?
Tveka inte på att maila oss på [email protected]

Besök gärna vår Facebooksida: http://www.facebook.com/codeuf
Vår Twitter: http://www.twitter.com/codeuf
Vår hemsida: http://codeuf.se/test/ (som namnet antyder är denna under testning. Vi bygger för närvarande hemsidan för fullt, och hoppas bli klara med den väldigt snart).

Med vänliga hälsningar,
Erik, Jesper och Ludvig,

Code UF

2360
37
Lycka till! Kanske är ni de som förvandlar boken KVINNA I STRID som jag gett ut till krigsspel. Lars
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.