APOT101 Sveriges bästa onlineapotek

7
1
Hej,

Mitt namn är Anna Eriksson och jag är marketing manager åt APOT101com
Vi är ett internetbaserat apotek som i enlighet med lagen säljer medicin över internet. APOT101´s huvudfokus ligger på den typ av medicin som för många (oftast män) kan anses som "pinsamma" att uppsöka hjälp för. Exempel på sådana medicin är:

Medicin emot håravfall
Medicin emot övervikt
Medicin emot dålig impotens
Mm. mm.

Hos oss arbetar endast legitimerade läkare och sjuksköterskor så att du som kund/patient kan få den rådgivning och vägledning som skall få dig att känna dig bekväm.
Dock, så vill vi påpeka att vår konsultation innebär inte att läkarbesök längre behövs. I de fall en läkare är nödvändig - då skall givetvis en läkare besökas!

APOT101 erbjuder inte bara dig som kund våra tjänster utan kan även erbjuda dig som affärsman/kvinna att ta del utav vårat affiliate program. Om det är något som intresserar dig så vänligen besök vår hemsida där du kan läsa mer angående hur du kan bli en affiliate åt oss och tjäna pengar genom denna växande trend. Mer information hittar du här:
http://apot101.com/aff1.php

Och är du inte intresserad utav vårat affiliate program men intresserad utav våra produkter och vad vi kan hjälpa just dig med besök då:
http://www.apot101.com

Man kan även komma i kontakt med oss genom att skicka iväg ett e-mail till [email protected] oavsett vad frågan gäller.

Jag ser fram emot att höra ifrån just dig.

Med vänliga hälsningar,
Anna Eriksson
marketing manager
APOT101.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.