Artikelfoto.se -Professionell produktfotografering

4
1
Hej

Vi vill passa på att marknadsföra våra produktfotograferingstjänster för artikelfoto.se. Vi tar mot produkter från hela Sverige.

Om oss på Artikelfoto.se
Vi på Artikelfoto har en sak gemensamt. Vi brinner för att bygga och utveckla vår idé om att leverera en effektiv och trevlig tjänst som slår våra kunder med häpnad. Vi är ett mycket noggrant sammansatt gäng som kompletterar varandra med de nyckelkompetenser som vår verksamhet behöver.

För att ge den absolut högsta kvaliteten i vårt arbete håller vi oss alltid med den senaste tekniken för att ta ledartröjan i de tjänster och produkter vi erbjuder. Ett fokusområde som vi tillsammans arbetat hårdast med är våra låga omkostnader vilket gör att vi effektivt kan konkurrera med marknadens lägst priser. I kombination med företagets totalkvalitet och att vi har roligt ihop är vi övertygade om att du som kund kommer att bli nöjd med oss som samarbetspartner.


Lite Information
Antal medarbetare: 5
Fotorobotar: 3
Kameraval: 3 st Nikon D800
Produktstorlekar: 1 mm-550 mm
Fototjänster: Produktfotografering, focus stacking, flerlagersfotografering(zoom), 3D-fotografering, utbildning och hemsidesimplementering.


Mission
Artikelfoto AB erbjuder avancerade fotograferings- och animationstjänster till e-handel, Svensk industri och detaljhandel. Artikelfoto AB skall vara det självklara valet för våra samarbetspartners vad gäller kvalitet, pris och leveranssäkerhet. Företagets verksamhet skall drivas med följsamhet, enkelhet och tydlighet.

Välkommen!

Johan, Emmelie, Andreas, Gun och Robert

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.