Trygg toasurf - ny produkt och blogg om Anna's Case tillkomst

10
1
Blogg
Under 2014 startade jag produktionen av en helt ny produkt utifrån en egen idé. Jag skriver nu en blogg om min väg från idé till där jag är idag. Ett försök att spegla tankar och känslor blandat med praktiska erfarenheter. Tänker att andra som gör samma resa kanske kan ha glädje och nytta av det jag varit med om. Fritt fram att använda, dela och sprida.

[color=#ff8800]https://annafallbom.wordpress.com/[/color]

Produkt
En trygg och fräsch plats för mobilen i toalettrummet står högt på önskelista hos många av de mer än fyra miljoner svenskar som läser tidningen, är sociala och spelar spel under besöket. Anna’s Case väggmonterade mobilställ i tidlös svensk design tar hand om din mobil när du behöver lägga den ifrån dig. Stället passar lika bra på den offentliga toaletten som i det egna badrummet eller varför inte som mobilens självklara hemmaplats i köket, bredvid sängen eller på kontoret.

[color=#ff8800]http://www.annascase.se/[/color]

Kontakt: [email protected]
Anna Fällbom
10
1
Blir jätteglad om någon som läser bloggen återkopplar utifrån egna erfarenheter ;)
Anna Fällbom
822
48
Snygg och enkel design på din produkt och med tanke på alla smartphones finns det säkert en marknad. Hur har responsen varit? Har du någon strategi för att nå ut till återförsäljare?
10
1
Tack Patrik! Behöver ni kanske ett till kontoret :). Att nå ut med en helt ny produkt går inte av sig själv. Och hör man inte till de etablerade leverantörerna så är det ännu lite tuffare. Så det handlar mycket om att ha fantasi för att hitta olika vägar att nå ut och sedan att ligga i. Vi har valt att kombinera att vända oss till kunder med offentlig verksamhet såsom konferens, hotell, kontor, sjukhus mm samt till privat kunder. I båda fallen satsar vi på att hitta återförsäljare, men säljer också en del direkt. Tanken med att jobba med båda marknaderna parallellt är att det blir en form av marknadsföring att synliggöra mobilstället på de offentliga toaletterna. När det gäller privatmarknaden så är målet att samarbeta med distributörer för att bättre nå ut till fler återförsäljare. På "badrum" har vi en distributör idag och vi jobbar just nu på att även finna de vi vill samarbeta med vad gäller distributörer till "mobilbutiker" och "inredningsbutiker". Vad gäller återförsäljare till offentliga verksamheter är det lite klurigare. Olika branscher har olika sätt att handla. Men för att nå ut till kontor etablerar vi nu samarbeten med Facility Management-företag, typ COOR. Jag försöker också nå ut till arkitekter för att få mobilstället föreskrivet vid nybyggnation. Vad gäller offentliga verksamheter finns nog många olika vägar att gå, så lite handlar det om att testa sig fram och se vad som fungerar bäst. Ett område som vi inte hittat ett bra sätt att nå ännu är sjukhusen där vi ser att mobilstället kan göra stor nytta. Tar gärna emot tips om någon har erfarenhet. Vi satsar också på att synas redaktionellt i media. Det har gått rätt så bra tycker jag. På så sätt har vi också nått återförsäljare.
Anna Fällbom
822
48
En spontan idé jag fick var att sälja dem internationellt på ebay. Kan ju göra att ni når ny marknad och personer som annars inte hittar er. Produkten syns då i ett skyltfönster med miljontals besökare. Lycka till i vilket fall!
10
1
Tack för tipset1 Har ingen erfarenhet av eBay men får läsa på.
Anna Fällbom
822
48
Det funkar nog exakt som eller väldigt likt Tradera. [url=http://www.foretagande.se/11374/imre-randin/]Imre [/url]har skrivit en [url=http://www.foretagande.se/det-har-behover-du-for-att-salja-pa-ebay-och-tradera/]bra guide om just detta[/url].
10
1
@ Patrik: Tack för tipset om ebay. Har precis sålt mitt första mobilställ där :) .
Anna Fällbom
822
48
Skoj! :)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.