Marknadsföring på nätet

Emanuel
Hej, Det kanske är dags att lyfta på hatten och presentera sig. Jag heter Emanuel och arbetar med marknadsföring på nätet. Har inte hållit på så länge, men jag tycker det är fantastiskt roligt att skapa nya lösningar på olika problem. Det är en hårt konkurrensutsatt bransch, men ju hårdare konkurrensen är desto mer innovativ måste man vara. Mina huvudsida heter Casinoval och vänder sig till människor som söker information om spel och underhållning. Här på företagande.se hoppas jag kunna lära mig en hel del om att driva företag, inte minst om bokföring och redovisning. Mina styrkor ligger i driv och att jag kan motivera andra människor. Jag hoppas även att jag får möjligt att dela med mig och hjälpa andra på vägen. Blir intressanta att se vilka människor man möter här. Ha en bra dag!
2
1
Hej Emmanuel, Daniel heter jag, jag undrar vad har du för råd, jag skall driva en egen webbplats men behöver givetvis hjälp med marknadsföringen, jag tänker mig marknadsföringen sker via annonser, sociala medier sedan är det viktigt att jag sidan är väldigt bra sökoptimerad. jag har själv skapat webbsidor under många år men alltid spännande och höra saker och ting från andras perspektiv :) Vad har du för tips. Tack på förhand.
8
2
Kul, välkommen och lycka till!
9
1
Hej Emanuel Mitt namn är Sören och jobbar med online marketing på företaget adsalsa, om du är intresserad av att köpa mer trafik till din sida så har vi 10 års erfarenhet och är aktiva i över 40 länder. Vid intresse hör av dig till [email protected] Besök gärna www.adsalsa.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.