TRINE - Investera i solenergi i Kenya

1
Hej alla!

Jag tror detta skulle kunna vara intressant för vissa av er. (spoiler: Jag är en av grundarna). Vi är en Göteborg-baserande start-up och bygger up en investering-platform för solenerig projekt i Afrika.

1.2 miljarder människor lever utan elektricitet och är beroende av smutsiga, fossila bränslen såsom fotogen och diesel. Med TRINE kan du investera i solenergiprojekt i Östafrika och samtidigt få avkastning på din investering. Utöver de positiva sociala- och miljömässiga vinsterna så fungerar “impact investing” som ett alternativ till traditionellt sparande/investering. Solenergi växer markant och konkurrerar redan nu med fossila bränslen på de enorma marknaderna som finns i länder som Kenya och Tanzania.

Idag är det ganska svårt att hitta bra sätt för etiskt sparande men nu finns lösningar likt denna. Eftersom vi har direkt kontakt med den lokala entreprenören blir din investering också ett sätt att stärka den lokala ekonomin och hela det ekonomiska kretsloppet. Vi kallar det profit with purpose. Kolla gärna in mer här: [URL="www.jointrine.com/?ref=FBfor-invest"]www.jointrine.com[/URL]

Vi jobbar också med CSR-partners (Fortum, Telge Energi). Så om det är något interessant för ni eller ni har fragor, kontaktera mig!

// Andreas

TRINE blev dessutom nyligen utnämnda till Climate Solver 2016 av WWF, du kan läsa om det här:
http://www.climatesolver.org/innovations/energy-access/invest-solar-energy-today-make-impact-and-get-return-investment-trine
Andreas Lehner, Founder & COO TRINE, www.jointrine.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.