FORM1 bygger smarta system som löser administrativa problem

5
FORM1 är ett företag i norrland som specialiserat sig på att utveckla system som underlättar administration och förbättrar produktionen. Vi hjälper både stora och små företag, från Karesuando i Norr till Malmö i söder.

Vi är för närvarande 6 heltidanställda och söker just nu efter ytterliggare två utvecklare för att kunna svara upp mot den stora förfrågan vi har idag på vårat egenutvecklade affärssystem Blikk.

Blikk är ett enklare affärssystem utvecklat tillsammans med små och medelstora företag i Sverige och är anpassat för att passa olika branschers och yrkeskategoriers dagliga arbete och utmaningar. Exempelvis bygg- och entreprenadföretag, konsultbolag och säljorganisationer.
Slipp pappershögar och post-its
[ul]
[li]Ersätt enskilda system och stökiga pärmar[/li]
[li]Spara tid & skapa affärer[/li]
[li]Full koll på tid, projekt och fakturor[/li]
[li]Molnbaserat[/li]
[li]Integrerat med Fortnox, Visma, Office, Office 365,[/li]
[li]Outlook samt Alla Bolag[/li]
[/ul]

Blikk samlar ditt företags viktigaste funktioner i ett affärssystem för total kontroll, mindre administration och bättre lönsamhet

Mer information om Blikk hittar du på www.blikk.se


Vill du veta mer om oss på FORM1, eller mer om hur vårat affärssystem Blikk skulle kunna underlätta din vardag som företagare, slå oss en signal på 0911-25 73 00 eller maila oss på [email protected]. Har du vägarna förbi vårat kontor i centrala Piteå så vore det extra kul om du ville komma förbi på en kopp kaffe.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.