Nystartad projektförmedling

3
Hallå,



Jag har precis startat upp en sida http://okeli.se som har ett lite annorlunda sätt att förmedla jobb. Allting är projekt-orienterat, och vem som helst kan gratis använda tjänsten.



Tanken är att det ska bli lättare för småföretag och webbmasters som behöver ha någonting gjort på sin sida. De som utför jobbet kommer troligen att vara programmerarstudenter som vill tjäna extra eller professionella kodare som letar någonting utöver dagsjobbet.



Berätta gärna vad ni tycker, och känn er fria att registrera de projekt - stora som små - som kan tänkas behövs få gjort. Det behöver inte vara bara programmering, även översättning och allt som går att utföra på distans fungerar bra.



God Jul!



Med Vänlig Hälsning,

/peter.joh
355
1
Men det jag inte gillar är att sidan scrollar om du har mindre upplösning än 1280 samt att du kanske skulle trycka in lite fler alternativ under IT för att söka projekt. [br]Bara ett par förslag ;=)
3
Tjena webbgbg, [br] [br]Ja du har helt rätt. Jag ska ge designen en översyn - och fylla ut på kategorierna. Tanken är att man själv skapar kategorier när man skapar projekt - men det är alltid rätt att förbereda en fin "mall". [br] [br]Tack för din feedback! Det är toppen. All kritik mottages tacksamt. [br] [br]Med Vänlig Hälsning [br]/peter.joh

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.