Nytt nischat ekologiskt företag!

36
Jag vill tipsa om min nystartade butik Lagerstedt & Company, Sveriges första butik i sitt slag. Mitt företag är varken en hälsokostbutik eller en matbutik. Det är detta som är poängen eftersom det mesta som saluförs som ekologiskt, i Sverige idag är inom ovan nämnda försäljningsområden.



Jag har valt att arbeta med företag som har värdefulla idéer när det gäller renhet, hållbar utveckling samt bevarandet av djur och vildmark, därför säljer jag enbart certifierat ekologiska samt rättvist tillverkade produkter.



Att en produkt är ekologiskt certifierad är bra, men det räcker inte! Olika certifieringsorgan i världen har olika kriterier för sina certifieringar. Våra produkter är certifierade av de allra största certifieringsorganen i världen.



Här finner du allt från t-shirts, hundkoppel, djurshampo, hobbypapper till hygienartiklar, kosmetika, tygbindor. Efterhand kommer butiken att fyllas på med produkter som ännu inte finns på den svenska ekologiska marknaden: överdrag till strykbrädan, duschdraperier, återanvändbara kaffefilter, kepsar, bandanas till hund/katt och mycket mer.



Lagerstedt & Company vill ge dig som konsument möjlighet att göra ett informerat val. Här köper du inte grisen i säcken. Du får veta vad olika ingredienser har för inverkan på kroppen, och hur du tar reda på om en ingrediens är giftig.



Vi ger dig tillgång till information om strålning, amalgam, tillsatser i maten, GMO, margarinindustrin, fluor, vaccin samt om sötningsmedlet Stevia.



Även kunder som inte har någon kunskap om det som anses ”okonventionellt” ska kunna inspireras till en sundare livsstil.



Gör din röst hörd



Hos Lagerstedt & Company har du möjlighet att komma till tals själv. Du som har tänkt till kring exempelvis vaccinationer, biverkningar av medicin, strålning, tillsatser i mat och i kroppsvårdsprodukter eller amalgam har möjlighet att skriva en artikel och få den publicerad på vår hemsida.



Vi har även diskussionsforum.



Ha det gott!



Cina

Lagerstedt & Company

www.lagerstedtocompany.com
36
Äntligen ny webshop![br]Efter en tids omorganisering, veckors funderingar, stylande och sena nätter kan vi nu äntligen, bildligt talat, slå upp portarna till vår nya webbshop! Med tydligare bilder och lättare betalning blir det enklare för privatkunder att handla. I vår nya shop betalar du enkelt och säkert med Payson och vi skickar numera ditt paket med DHL Servicepoint och du kan då hämta paketet på närmaste utlämningsställe. Men för mindre försändelser kommer vi även i fortsättningen att använda Posten. Välkommen in! http://lagerstedt-eko.jetshopfree.com/Default.aspx[br][br]Hälsar Carina
3
Ditt företag ser verkligen jätteintressant ut! Härligt med fler ekologiska produkter, och väldigt intressanta artiklar. Det är precis sådant jag jobbar med.
36
Tack så jättemycket för peppningen:-)[br][br]Vi kommer även att ha en fungerande åf-butik förhoppningsvis nästa vecka så om du är återförsäljare så är du jättevälkommen att registrera ditt företag på http://www.lagerstedtocompany.com/anmalan-aterforsaljare.htm[br][br]Hälsar Carina

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.