Användarnamn
Lösenord
eller  Logga in med Facebook

Reseräkning mall gratis

Skriv ut Skicka sidan
Skrivet av Företagande Redaktionen   
2012-10-17 10:16

ReseräkningDokumentmallen "Reseräkning" används som underlag för den skattefria ersättningen som en anställd ska erhålla för eventuella ökade levnadskostnader och vid tjänsteresa, som exempelvis resekostnader med diverse färdsätt och måltidsutgifter.

Reseräkningen ska innehålla specificerad information om antal måltidsutgifter (samt vilken typ av måltidsutgifter) och antal hel- och halvdagar som tjänsteresan har bestått av, samt information om diverse kostnader för färdsätt som tjänsteresan har inneburit.

Till reseräkningen ska biljetter och kvitton bifogas. Olika typer av traktamenten gäller beroende på om tjänsteresan har skett inrikes eller utrikes, och därför ifylles olika delar av blanketten avhängigt vart målet för tjänsteresan har varit.

Mallen för reseräkning är helt gratis.

Ladda ner mall för bokföringsorder

Ladda ner gratis mall för Reseräkning

Notis: När du vill spara mallen reseräkning för att ladda upp eller mejla till någon, så rekommenderar vi att du laddar ner något av följande gratisprogram: CutePDF-Writer eller PDF-creator (En ny skrivare kommer att synas när du installerat och väljer att skriva ut genom att trycka på knappen "skriv ut" i mallen. Nu kan du spara filen som en pdf på din hårddisk. Originalfilen du laddat ner ovan sparar du på din dator tills nästa gång du ska använda den.)

Adobe readerHär kan du ladda ner den senaste versionen av Adobe reader. (Gratismallen reseräkning fungerar bäst i den senaste versionen.)

Ansvarsfriskrivning

Producent och tillhandahållare av dokumentmallarna på foretagande.se ansvarar inte för ekonomiska eller andra skador eller förluster som kan uppkomma genom användning av dokumentmallarna. Användning av dokumentmallarna kräver viss juridiska baskunskaper. Dokumentmallarna är främst avsedda som exempel på hur dokumenten kan se ut. Av denna anledning sker nyttjandet av dokumentmallarna helt på användarens egen risk.

Skriv din kommentar

0

Kommentarer

  • Inga kommentarer hittades
 

Protected by SiteGuarding.com