Söker webb-designer för mindre uppdrag

190
Eftersom jag vet att det finns en del webbdesigners på forumet...

Jag söker en webb-designer till att skapa en mycket enkel hemsida åt ett fastighetsbolag.

Hemsidan skall fungera som "skyltfönster" för bostadssökande där våra fastigheter beskrivs och finns på bild och där vi kan lägga ut om vi har lediga lägenheter. Hemsidan skall också fungera som "visitkort" för befintliga hyresgäster med kontaktuppgifter och eventuellt formulär för att kunna ta kontakt/felanmäla.

Vi eftersöker:

- En enkel snygg design
- En lättadministrerad hemsida där vi enkelt kan lägga ut och ta bort lediga lägenheter samt lägga in beskrivningar på nyförvärvade fastigheter
- Dessutom ser vi gärna att hemsidan är sökmotoroptimerad och att ni hjälper till med webhotell, domännamn samt någon form av epostsystem kopplat till domännamnet.

- Arbetet handlar om att rent tekniskt ta fram hemsidan - vi fixar själva textmassa, bilder etc.
- Det är en fördel men inget krav om ni finns i Göteborgsområdet.

Eventuellt är vi också intresserade av er hjälp att ta fram en logotyp. Vi har en klar idé men behöver få den "renskriven".

Hör av er med frågor och prisidé till [email protected]

🙂
205
1
Jag kan leda dig till http://www.stenehall.se/[br]Han och en till gjorde designen till idiphone.se. De är studenter så de jobbar på kvällar och helger, men priste blir ju klart bättre än om du vänder dig till en som jobbar med det heltid. Det du beskriver borde dock inte ta mer än en helg + lite felsökning att knåpa ihop, om du inte har för specifika krav.
193
:bravo Kolla med Mojo här på forumet, han gör både loggor och webbdesign. Han hjälpte bland annat mig med en "redirect", och har gett både mig och många andra här i forumet återkoppling på frågor om webbdesign.
1616
4
Tack heal![br][br]Jag har redan svarat wooster på nedanstående mail imorse ännu utan svar. (hoppas det kom fram)[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
190
Hej![br][br]Ursäkta att jag dröjt med att svara er två som redan anmält intresse - läste mailet i morse och sedan föll det lite ur minnet. Men nu har jag svarat båda.[br][br]Ifall fler är intresserade, skicka ovan angivet till [email protected]

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.