Säljare/bokare sökes

2
Hej!

Vi har Hygienutbildningar i 15 svenska städer varför jag söker en duktig säljare/bokare till dessa på provision.

Vet du någon eller är du själv duktig på detta skriv här nedan.

MVH Joakim
758
1
Problemet är väl att det vanligtvis är miljö och hälsa som ansvarar för dessa utbildningarna i respektive kommun. :blink
Hälsningar Stefan Förståndet är rättvist fördelat. Alla tycker att dom har fått tillräckligt
2
Nope dom får inte ens ha utbildningar för dom objekt (dom säger så) som dom ska granska. OM dom skulle ha utbildningar för dessa objekt blir dom part i målet när dom kommer ut till restaurangen för att göra en inspektion. Kan ju vara lite knepigt att inte godkänna rutinerna för utbildning om det är samma gubbe (inspektör) inom samma myndighet som haft utbildningen.[br][br]Däremot får dom ha kortare informationsträffar på 1h för att förtälja vad som gäller men detta räcker inte på långa vägar för att personel på ex. en restaurang ska uppnå kraven i enlighet med livsmedelslagen.[br][br]I så fall är det ett större problem att marknaden just nu är något överetablerad men hård konkurrrens gör samtidigt att jag måste vässa mig ännu mer. Så det är ett angenämt problem. [br][br]Jag har haft Hygienutbildningar i fyra år och det går lysande då jag är bland dom främsta i landet inom detta område  :) Den som har utbildningar som dessa bör  minst ha 180 poäng i Livsmedelsvetenskap samt diger erfarenhet från branchen samt vara en stor pedagog. Säljaren däremot ska kunna sälja.
355
1
Du har ett förslag här [b][url=http://www.agbell.se/services.aspx?pnlid=tele]Prata med Hans Karlsson på detta stället>>>[/url][/b][br]Vet han letar efter sådana här saker just nu.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.