Söker annonsplats

5
Hej, hoppas jag har hamnat i rätt kategori för detta.

Har utvecklat ett litet affiliateprogram för de som vill tjäna "extra pengar" på sin hemsida eller genom att tipsa vänner.

Har generellt sagt nu att provisionen vid sale ligger på 50% av såld tjänst.
Er provision blir hälften av kostnaden 148.50 + moms (ev domännamn blir ingen provision).
Det är fullt möjligt vi vid ett senare skede kommer att höja provisionen.

Då någon klickar på er länk/banner skapas en kaka som sparas i 7 dagar.
Det gör att kunden inte behöver beställa på en gång utan har möjlighet att kontakta oss
vid frågor och kunde får tid att fundera. Ni får era pengar ändå.


Hoppas detta är något för er!

Driver ni en större webbplats kan vi komma överens om någon annan individuell lösning.

Läs gärna mer om företag på: www.webtechsolutions.se


Vill ni prova på detta så skicka ett mail till:
[email protected] eller ring: 076 - 82 62 925

Vänliga hälsningar
Kristoffer Hedblom
223
Hej Kristoffer,[br][br]Jag förstår verkligen inte erbjudandet. Tips är att ställa om frågan så att den inte riktar sig de som redan är (mycket) insatta i affiliateprogram.
5
Okej ska försöka att omformulera.[br][br]Om vi säger att du har en hemsida och vill ha en banner på denna så får du betalt?[br]Detta är exakt samma princip.[br][br]Du får en länk till min sida med ditt "affiliate-id" tex. 112.[br][br]När någon beställer en tjänst från oss så ser vi att kunden har beställt genom dig då 112 lagras som affiliate. Det gör att du då får en viss summa för varje försäljning.[br][br]Vi diskuterar även individuellt om kostnad per klick. Då får du istället en viss summa varje gång någon klickar. [br][br]Har man ingen hemsida och vill tjäna en slant ändå räcker det att rekomendera oss genom en länk som innehåller samma id, och det lagras på samma sätt.[br][br]den som har mest nytta av detta är givetvis den som driver en välbesökt hemsida, men det stoppar inte de utan hemsida för det.[br][br]De existerande kunderna vi har tycker att det är en bra idé och de får avdrag på sin nästkommande faktura om de säljer något. [br][br]Hoppas du fick en bättre förklaring nu om hur det fungerar?[br][br]
355
1
Möjligt vi kan hjälpa er sälja några e-butiker.[br]Kunde även lägga upp er på ca 600 sidor för en billig penning.
5
Berätta gärna mer om vad du har tänkt.
355
1
Vill du synas ordentligt kan vi lägga upp en länk på runt 600 sidor. Det blir reellt mycket mera då fler av sidorna innehåller communities, precis som denna.[br]Vill du synas på 600 sidor så var noga med din titel på länken. Väljer du fel nyckelord eller titel kommer du att få lida för detta flera år efteråt för du kommer att synas och vandra upp på en hög placering i sökmotorer.[br]Vi kan inte erbjuda alla nyckelord eller titlar men har det något med e-handel att göra skulle det fungera.[br]Har du en affärsidé som är lite annorlunda kommer du att få mest besökare så gör en brainstorm med nyckelord och fraser så skall vi titta på det.[br]Vi säljer även en del e-butiker på webbgbg.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.