E du Seriös arbetsvillig stresstålig etc hör av dig

11
Skriver här också, snälla låt stå!!!

Hejsan!
Jag är 28år, ensamstående, barnlös Civilekonom med stort kunnande inom flera område, så som flygteknik, bilteknik, motorcykelteknik, fotografering etc

Jag har många mål här i livet, ett av målen är att skapa ett framgångsrikt företag. Jag har läst mycket genom åren och har även många bra tankar och ideér på mycket. Jag brukar ofta vara den som kan fungera som problemlösare, den som kan se
och finna alternativa lösningar på problem om man kört fast.

Jag är arbetssökande och har nått den punkt där jag, gärna i samarbete med likasinniga, är beredd att starta något eget. Att jag skriver här, är för att jag skulle vilja ha 1-2 samarbetspartner, som är beredda att ta egna initiativ i samråd med mig, men som även har egna område med fritt spel. Jag söker dig som inser att man inte blir miljonär på en vecka, utan att det handlar om kontakter, kundlojalitet, samhörighet och gemenskap, det är, tror jag, grunden till att lyckas.

Jag bor i Trelleborg som ligger i Södra Skåne, detta är ett bra geografiskt område i många avseende.

Jag har redan mina affärsideér färdiga, själva strukturen och grunden är färdig, nu återstår det att omställa från tanke till handling. Det som skulle bli din/er roll, skulle vara att dels fungera som komunikatör med återförsäljare utomlands, dels handha stor del av marknadsföringsbiten och slutligen ombesörja returer, kundservice och inköp och försäljning.

Jag kommer att bistå med feedback och mina kunskaper och den huvudsakliga ekonomibiten.
Mitt mål är att finna 1-2 personer (kanske 3) som kan utvecklas i de enskilda rollerna och  även bistå till en samlad gemenskap.

Jag själv kommer att starta ett aktiebolag och de övriga områdena kommer jag att antingen ha i underbolag, eller så kommer det att outsourcas. Så om du har ditt egna bolag idag, så kan du givetvis använda dig av det och fakturera mitt bolag
för ditt arbete.

Nu ser planen ut som så att jag i ett första skede behöver få komma i kontakt med intresserade personer. Arbeta hemifrån är uteslutet då det ska finnas en gemenskap och teamkänsla från första början.

Förutom det jag önskade ovan, så är förståelse i Svenska OCH Engelska ett krav, gärna någorlunda förståelse av Danska och Norska, Finska är ett plus. Vad du har för formell utbildning spelar ingen roll, så länge du innehar de andra formaliteterna.
Din ålder, kön och härkomst spelar heller ingen roll, dock ska språket mellan varandra inom företaget vara Svenska. En fördel är att du bor i närheten av Trelleborg, där även uppstarten kommer att ske.

Änsålänge kör jag med min privata mail, kanske inte den mest seriösa, men häng er inte upp på det. Kontakta mig på min mail och berätta lite om dig, dina mål, intresse, vad du tror att du kan bistå med och dina styrkor svagheter, så hör
jag av mig.


Välkommen

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.