Söker säljare som vill jobba i eget företag

1
Vi driver ett företag som just nu söker företagare som är intresserade av att ta på sig ett par uppdrag.

Då vi har väldigt lång erfarenhet av att sälja kaffekoncept till företag och restauranger så har vi alldeles nyligen sjösatt ett sådant kaffekoncept. Än så länge så har vi tillsatt några distrikt (i huvudsak i Norrland), men nu är det dags för oss att ta ett par steg till. Vi för redan idag diskussioner med folk från olika delar av landet, men det finns fortfarande många möjliga distrikt lediga. Även om vi just i detta ögonblick i första hand tänker oss folk till Göteborgsområdet så kan även andra områden vara aktuella, och därför kan det löna sig att kontakta oss för diskussioner oavsett var man bor (förutom Norrbotten, Västerbotten och Västernorrland).

Konceptet består av både maskiner/utrustningar, råvaror och service. Konceptet marknadsförs under namnet Kaffepunkten, och vi har redan klara avtal med såväl maskinleverantörer som finansbolag. Dessutom så har vi även ett eget kaffesortiment som är framtaget för maskiner av olika typ. Här återfinns bryggmalet kaffe (tre sorter), frystorkat kaffe (två rostningar) samt hela bönor. Prismässigt kan vi gott och väl konkurrera med de stora aktörerna, utan att våra återförsäljare för den sakens skull behöver känna sig skinnflådda i någon hård konkurrens. Kvalitetsmässigt är vi också fullt jämbördiga med konkurrenterna. Förtjänstmöjligheterna i detta koncept är mycket, mycket goda och jobbet med att bygga upp en sådan verksamhet som denna är dessutom vansinnigt roligt.

Kopplat till detta koncept är ett sortiment juicer av väldigt hög klass. Dessa juicer säljs idag primärt till livsmedelshandeln, och vissa grossister är vi redan leveransklara hos. De övriga bearbetar vi kontinuerligt för att nå full täckning. Detta med juicerna är ett rent säljuppdrag med provisioner, men sammankopplat med kaffekonceptet och möjligheten att leverera själv gör att man även kan tjäna mer pengar utöver provisionerna.

Intresserad av att diskutera detta? Kontakta då snarast:

Erik Hultin
Tel. 0611-550 490
Mobil 073-816 21 92

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.