Investerare sökes

11
Hej,

Jag har utvecklat en shop lösning för nedladdningsbar musik till att börja med som heter iMusic Tools. Det är en ganska unik shop lösning som inte har många konkurrenter.

Nu söker jag efter en investerare som skulle vara intresserad av detta området så att vi kan ta det till nästa steg. Grundtanken var att det skulle bli det ultimata verktyget för musikbranschen, vare sig det gäller att sälja online, hålla koll på ekonomi och kontrakt och dylikt och man skall kunna bygga ihop sina egna system genom att välja vilka moduler man behöver.

Ni kan ta en titt på vad som finns idag på www.imusictools.com.

Har ni frågor eller kommentarer är det bara att skriva här.

Mvh,

Patrik
305
2
Det ser väldigt trevligt ut måste jag få säga... ...känns bara lite som att Spotify kommer slå ut alla andra tjänster snart... ...men bevisa gärna att jag har fel :)
11
Hmm tror inte att du har rätt. Det jag såg av spotify var ju att de gjort en kopia av itunes, t.o.m. utseendet i applikationen såg ut som itunes och det tyckte väl i alla fall jag var lite tråkigt. Dessutom finns det troligtvis små nischade bolag som kanske inte ens kommer in på spotify, små skivbolag som vill sälja sin egen musik o.s.v.[br][br]Men sedan är ju som sagt tanken att det skall bli så mycket mer än en shop lösning. Låt oss säga att det finns en studio modul där de kan hålla reda på studio bokningar, inkomster och utgifter etc. Eller varför inte moduler för skivbolaget där de kan lägga in artist kontrakt, skriva in produktionskostnader. Kanske har en förlags modul en funktion där de kan lägga in låtskrivare och hur mycket split de skall ha av royalty etc... You name it...
305
2
Jag tror absolut att du ska rikta in dig på att skapa ett administrationssystem i sådana fall. [br]Är alltid skönt att ha nischade produkter för sin bransch och du verkar kunna branschen.[br][br]Det som är grejen med Spotify är ju att nu kan man lyssna på musik helt gratis och helt lagligt... ...med ett litet reklaminslag typ var 7:e låt. Jag har knappt märkt reklamen.[br][br]Om du läser på Spotifys hemsida [url=http://www.spotify.com/en/work-with-us/labels-and-artists/]http://www.spotify.com/en/work-with-us/labels-and-artists/[/url] så ser du att vem som helst kan ansluta sig och tjäna pengar.[br][br]Du kanske kan implementera Spotify i din produkt: [url=http://www.spotify.com/en/work-with-us/partners/]http://www.spotify.com/en/work-with-us/partners/[/url]
11
Jo men det kan man väl göra, en spotfify modul. Fast faktum återstår, Spotify kommer inte att ha all musik som släppts på skiva och vissa musikälskare, som jag själv, kommer alltid att leta efter mer och kanske mer nischad/smal musik.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.