Affärside söker programmerare som kompanjon till något stort!

1
Tjena!  Jag är en 29-årig civilekonom från Stockholm som söker en programmerare/ systemutvecklare för ett långvarigt samarbete.

Jag har en affärside som jag har funderat och arbetat själv med under en längre period.  Genom intervjuer och undersökningar jag gjort vet jag att affärskonceptet är väldigt eftertraktad idag. Det som gör den än mer intressant är att den är unik och kan man vara först ut på marknaden är det en enorm fördel. 

Vad du behöver kunna för att förverkliga denna idé är främst: 

Webbdesign: Gärna goda kunskaper i HTML, CSS, kunna lite JavaScript och kanske lite Flash, veta vad AJAX är
Webbprogrammering: Erfarenheter av PHP eller ASP.NET,
Databaser: Goda kunskaper i SQL, kunna lite databasnormalisering.
Generellt: Objektorientering med erfarenhet av .NET eller Java, Design Patterns

Ett plus är även om du kan konvertera video-format.

Du behöver inte kunna allt, men det är en riktlinje på vad som kan vara av en fördel. Som person är det givetvis viktigt att du har affärssinne, är pålitlig, social och trevlig och gillar att arbeta självständigt. Varför jag efterfrågar detta är för att jag söker en partner, vilket innebär planering, möten med kunder, eventuella investeringar m.m. Alltså inte bara någon som kodar.

Jag söker alltså i dagsläget en kompanjon. Du kan vara fast anställd och ha detta projekt som fritidssyssla till en början tills vi säljer in det till företag för att sedan generera pengar.

I dagsläget har jag kommit en bit på vägen. Jag har fått två avhopp nu av programmerare som inte klarar av att åta sig de timmar de utlovat till en början. Jag hoppas här att hitta en krigare som verkligen tycker att det kan vara värt att lägga ner lite tid och energi för att göra denna ide till något stort.

Detta kommer att bli stort i framtiden så känner du att du vill hoppa på tåget är du mer än välkommen att kontakta mig här  eller på min mail: [email protected]

Mvh

/ Mattias

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.