Team/medarbetare sökes till bildande av företag

1
Privatperson söker medarbetare och/eller delägare till skapande av nytt företag.

60-talist, förskollärare och dokumentärfilmare som råkat ut för ett par svåra olyckor i följd, har nu tvingats omvärdera livet väsentligt.
Efter att ha blivit fysiskt återställd och påmind om hur skört livet de facto är, måste omprioriteringar göras omgående. Därav denna efterlysning.
 
Mitt främsta mål är att få arbeta med sådant jag BRINNER FÖR i egenskap av entreprenör och företagare, samt att nå oberoende. Söker därför likasinnade driftiga, realistiska, kompetenta, resultatorienterade möjliggörare till ett vinnande team för skapande av nytt företag inom något/några av dessa områden:  Ekologi, miljömedvetenhet, djur, natur, resor, äventyr, hälsa, nyttig mat, vård, omsorg, design, arkitektur, inredning, restaureringar av fastigheter, media, Internetbaserade tjänster.

Jag är inte låst av mina tidigare utbildningar och genrer, utan ser dem snarare som komplement till de områden jag intresserat mig för under många år, och som jag nu ämnar välja emellan/kombinera/utveckla och livnära mig på.

Går DU i samma tankar? (...eller känner du någon annan seriös person som gör det? Sänd då gärna denna efterlysning vidare) Har du liknande mål? Ska vi slå våra kloka huvuden ihop? Jag bor i Stockholm men är mobil.

Det har mindre betydelse om du är Producerare, Administratör, Integrerare eller annat (behövs kompetens utöver vår – rekryterar vi) det viktigare är att du är en person som får saker gjorda, att du besitter adekvat kompetens för den typ av företagande du föreslår, har visst eget kapital (el seriösa sponsorer och finansiärer bakom dig) samt att du är en ambitiös, prestigelös, flexibel, utåtriktad, ärlig, servicemedveten och schysst människa.

Skicka ditt CV samt personligt brev till: [email protected] så utvecklar vi våra idéer vidare där! Väl mött!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.