Malmö - Ekonomiskt kunnig

7
Hejsan!

Jag har planer på att starta en mindre klädbutik i Malmö som kommer importera från bl.a Kina. Därför söker jag en ekonomiskt kunnig person som kan allt från förtullning till bokföring och annat på den ekonomiska fronten samt kan hjälpa till i butiken vid behov.

Du ska vara social och gilla att jobba. Vi ska kunna bolla idéer mot varandra och inte minst jobba med glädje och energi.

För övrigt har jag inga speciella krav. Ring och bestäm en dag då vi kan träffas och prata och förhoppningsvis väljer jag just DIG som partner.

De som är intresserade kan ringa mig på tel: 0706-875584

Robin, Malmö
Egen företagare - Global Attribute AB
36
Hejsan Robin![br][br]Jag går i liknande tankar, det är iaf en idé jag hade tänkt undersöka.[br][br]Du kanske inte vill göra det här men isf i ett mail kanske.[br]Jag skulle vilja veta mer om några saker..[br][br]-Vem är du? Lite allmänt, bakgrund etc.[br]-Vad för sorts kläder hade du tänkt importera? (vilken typ av mode, märkes eller inte etc.)[br]-Har du redan etablerade kontakter eller är allt ännu bara i planeringsstadie?[br][br]Hör av dig till mig via mail.[br]Vi hörs![br][br]Med vänliga hälsningar[br]Elias Nilsson
7
Hej Elias![br][br]Du har fått mail.. :)
Egen företagare - Global Attribute AB

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.