Samarbetspartner till spännande internetprojekt sökes

1
Hej,

Vi är två internetentreprenörer som söker en eller ett par samarbetspartners, allt beroende på vilken kunskap ni besitter. Vi har en mängd spännande affärsidéer som skulle kunna bli bra och därtill kreativa idéer för hur vi kan utveckla dem till framgångsrika sajter.

Vi söker en eller ett par personer, eller ett företag som behärskar design och programmering och som är intresserade av att starta och genomföra ett eller flera internetprojekt. Vi tror på att starta igång sajten med en gemensam målsättning och när vi uppnått målet säljer vi sajten, alternativt anställer personer som driver den vidare. Sen börjar vi på nästa.

Två andra alternativ för partnerskap är om du har kapital, tycker internet är spännande och vill investera och/eller om du/ni har ett fungerade säljbolag eller är intresserade av att dra igång ett sådant. Erfarenhet av mediaförsäljning är då ett stort plus!

Vår bakgrund är inom sälj och vi behärskar försäljning och marknadsföring både on- och offline. Vi vet hur man drar trafik till en sajt och få dem att stanna och komma tillbaka. Vi har under fem års tid drivit flera internetsajter varav en av dem är den mest framgångsrika inom det segmentet.

Men vi vill mycket mer än så och vi tror att ett samarbete med rätt personer kan föra oss betydligt snabbare framåt där alla inblandade får en bra belöning.

Idéerna för hur vi ska tjäna pengar finns redan men vi behöver en eller flera samarbetspartners för att göra det riktigt bra.

Känns det rätt? Skicka ett mejl till [email protected] och berätta vem du/ni är, så kan vi prata vidare.

Endast seriösa svar tack!

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.