Bedriver du entreprenadverksamhet på ROT-marknaden?

109
Stocksundet Byggsystem AB utvecklar innovativa koncept. Bl.a. isolering och inbrottsskydd för gamla fönster och fönsterdörrar. Koncepten är anpassade för distanshandel till GörDetSjälv-marknaden. Men alla villaägare vill inte göra jobbet själv och det finns även intresse från BRF:er mm mm. Läge således för partnerskap för den som vill tillhandahålla tjänster. Nystart eller som komplement till existerande utbud.
Fönstersystemen bygger på att en glasklar skiva placeras i spalten mellan bågarna som finns på alla kopplade 2-glas (den dominerande fönstertypen i hus äldre än ca 1980). Energiprestanda blir ungefär som när man byter ut inre rutan mot ett lågemissionsglas (en konkurrerande metod. Men vikten på mina skivor är ca 1/10 mot LE-glaset och de kan transporteras kompakt i rullar för enkel måttkapning på plats i fastigheten men linjal och mattkniv. Fönstren förseglas med dammfilter så att kunden inte ska behöva öppna upp och putsa inuti sedan.

Möjlighet alltså för den som vill bryta sig in på glasmästeriernas revir med system som är otroligt mycket enklare, lättare, och inte kräver någon specialutrustning för kapning eller transport.

Se www.stocksundet.se där ni även finner kontaktuppgifter under ”kundtjänst”.
http://www.plexiglasskivor.se
http://www.plast-tak.se

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.