Söker Erfarna Affiliates med Egna Nyhetsbrev!

15
Hej



Saken är den att vi har en stor svensk Joint Venture (produktlansering med hjälp av flera samarbetspartners) som kommer gå av stapeln i mitten av september som jag ville att du skulle veta om.



Både du och jag är ju ägare utav emaillistor (via våra nyhetsbrev) och som du vet…så är det inte helt enkelt att hitta rätt erbjudanden att marknadsföra, eftersom det mesta där ute är skräp. Så är inte fallet med denna nya svenska informationsprodukt som vi lanserar, eftersom den redan bevisat sig själv på marknaden (men i en annan form).



Produkten som jag kommer att lansera är helt unik i sitt slag, den heter ”7 Steg Systemet för Autoinkomster med Google”. För att fatta mig kort så har du här 20 sekunders versionen…



I grund och botten består produkten av komplett system som steg-för-steg visar för användaren hur de med automatik kan bygga sin emaillista, oavsett nisch eller marknad.

Fast med en unik skillnad, hela specialrapporten kompletteras av över en timmes videoinspelningar, hemsidemallar, emailmallar, checklistor och bonuserbjudanden – allt är på svenska.



Du kan själv se säljbrevet för produkten som vi kommer använda sedan. När du läst säljbrevet så blir du troligtvis övertygad om det enorma uppenbara värde som folk får när de handlar.



www.7steg.com/home.html





Så här kommer produktlanseringen att gå till…



Jag gör detta i form av en ”pris trappa” (priset går upp för varje dag) det betyder att du kommer att tjäna mest pengar de första dagarna under tiden för lanseringen.



Provisionen för våra speciellt inbjudna samarbetspartners kommer att vara hela +60 % vilket innebär ca $21 i provision per försäljning inledningsvis. Du kommer att få betalt veckovis via PayPal. Allt eftersom priset stiger ökar även provisionen (så att du även kan dra nytta utav dem som väntar till sista minuten med att handla).



Det blir inte mycket enklare än så, eftersom jag har allt material förberett. Allt du behöver göra är att kopiera och klistra in ett professionellt skrivet marknadsföringsmaterial (skrivet som om det kommer ifrån dig, du kan självklart sätta din personliga prägel på det) till prenumeranterna på ditt nyhetsbrev.



Låter detta intressant?



Skicka då ett email till [email protected] och skriv lite om din verksamhet idag samt om du har några fler frågor.



Vi kommer bara att samarbeta med ett begränsat antal.



Hoppas vi hörs



/Jonas

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.