programmera

4
Hej,

Jag söker efter folk med lite olika affärsideer inom sådant som kräver programmering.

Jag är idag fast anställd inom bankverksamhet men har/håller på att utbilda mig inom datateknik och skulle vilja ha lite sidoprojekt.

Primärt så programmerar jag i Java vilket innebär fasta skrivbordsapplikationer och applets alternativt JSP om man vill ha webbprogrammering. Men har även kunskaper inom c/c++,PHP,ajax, och sedan har jag kikat på androidutveckling(men inte hunnit programmera något än där).

Så om någon har något kul projekt kan ni skicka ett meddelande Mail eller PM och bara kort beskriva vad ni har för ide. Så kan vi prata samarbetsformer.

Om det är någon som skulle behöva hjälp med att uppskatta vad olika utvecklingsprojekt bör kosta alternativt ta i tid och resurser så hjälper jag gärna också till.


Mvh
Errol
2066
2
Har du något projekt online man kan titta på?
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
4
Hej,[br][br]jag har en sida [br]www.errol.se[br][br]där jag har lagt upp några få projekt mest inom ajax och lite olika ramverk.[br][br]en av anledningarna till att jag är sugen på att starta upp lite projekt är för att få mer praktiska implementeringar av de javakunskaper jag har. Jag har de teorektiska kunskaperna som man får av en högskoleutbildning men vill förbättra mig praktiskt.[br][br]Ska leta reda på lite mer mjukvarukod och paketera den lite snyggare och lägga upp på sidan inom kort.[br][br]Mvh[br]Errol

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.