Innehåll till medlemssida

130
1
Har du innehållet så har jag den tekniska lösningen!

Jag tänker mig en hemsida med olika artiklar där varje enskild artikel kostar en summa pengar för att läsa. Det kan vara instruktioner för att laga bilen, eller recept på god mat, eller aktietips, eller veckans travtips, eller...ja, vad som helst.

Jag har bra koll på det tekniska och kan skapa en sådan hemsida, men jag behöver någon med bra och kvalitativt innehåll.

Tror du att du har det som behövs? Skicka ett PM eller mail till mig så spånar vi ihop något fantastiskt.

Om du bara har bra idéer om innehåll så tas det tacksam emot också...vad skulle DU vara villig att betala 20 kronor för att läsa om (hur man utvinner guld ur sten eller andra drömmar räknas inte :O) ?

André
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
47
Rolig idé![br][br]Men har du kollat så det inte redan finns någon sådan sida här i Sverige? eller liknande?[br][br]Jag personligen skulle kunna tänka mig att betala typ 10:- för information om någonting specifikt. För enkelhetens skull så vore det bra om man kunde göra detta snabbt och enkelt via SMS, eller betalsamtal. Så man slipper rota fram sitt Visa kort, logga in på internetbanken, överföra pengar osv osv.[br][br]Ska man vara surgubbe, så kanske man kan tycka att kunskap ska vara gratis.  :)
|  - A&R, founder of Dekor Records
|  - Musician, composer & producer
|  - Music industry blog
2066
2
Beror ju på vad det är för information och hur garantierna för att den är korrekt ser ut... aktietips med garanti skulle jag betala bra mycket för.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
130
1
Visst finns det liknande sidor redan, men då information kan ges om så oändligt många ämnen så finns det alltid plats för en till.[br][br]Betalning med SMS vore så klart det bästa, men det är alltid en kostnad med det. Paypal är gratis...nästan.[br][br]Att ge garantier på aktietips går ju så klart inte, då skulle man nog inte ge bort tipset  ;)[br][br]Någon som har några andra idéer för innehåll?
-------------
REKO heter egentligen André och driver REKO Webdesign

- Prisvärda hemsidor för företag och privatpersoner
- Personligt bemötande genom hela projektet
- Alltid fast pris
- Inga månadskostnader eller abonnemang

http://www.rekowebdesign.se
355
1
[quote author=acanjo link=topic=8254.msg37172#msg37172 date=1292751525][br]Visst finns det liknande sidor redan, men då information kan ges om så oändligt många ämnen så finns det alltid plats för en till.[br][br]Betalning med SMS vore så klart det bästa, men det är alltid en kostnad med det. Paypal är gratis...nästan.[br][br]Att ge garantier på aktietips går ju så klart inte, då skulle man nog inte ge bort tipset  ;)[br][br]Någon som har några andra idéer för innehåll?[br][/quote][br]Datingbranschern blomstrar ju som det ser ut nu. Kan du komma på en lite annorlunda datingsida så skulle det säkert kunna löna sig att få besökare läsa datingannonserna för 10 kronor i sms. Vill de sedan ta kontakt med personen i datingannonsen kunde du ta en tia till o.s.v. Det finns mycket att tjäna på den branschen men frågan är hur "rumsren" du skall vara  ;)[br]En annan idé kunde vara att låta festfixare skriva in var de håller olika tillställningar just nu och låta besökaren betala för det också. Då får du en annan typ av besökare.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.