Söker programmerare, erbjuder 500kr

16
Jag söker en Programmerare som också har kunskaper inom Mysql.



Jag har inte så mycket pengar att röra mig med, men det jag vill ha fixat skall inte vara allt för svårt för en skicklig programmerare.



500kr har jag att erbjuda, och det är efter att jobbet är utfört. (priset kan nog diskuteras).



Det är www.spelbomben.se som någon gång måste få sina funktioner, jag har haft ett flertal programmerare men eftersom jag inte hade pengar att röra mig i då så resulterade det i aldeles för unga samt lata personer, och det fungerar definitivt inte i längden.



Det jag vill ha fixat är:



*Adminsystem

Här skall man nå allt ifrån, man skall kunna klicka på "Skriva text", "Skriva nyhet" osv, även editera nyheter samt texter, recensioner osv. Man startar med att logga in på en användare, till exempel Användarnamn: 111aaa Pass: 222bbb, då när man loggar in skall systemet veta att det är just jag själv som loggat in. Dvs att om jag skriver en nyhet skall det automatiskt stå att det är jag som skrivit den, och så skall jag kunna klicka på "redigera min profil" där skall man kunna redigera lite olika saker om sig själv som senare kommer att hamna på redaktionssidan under sitt egna namn.



Jag skall även kunna sätta in banners på sidan väldigt enkelt, kan förklara senare på msn eftersom det inte är så viktigt nu i början, detta är en sak som kommer in senare.



*Nyhetssystem

När man har klickat på "skriv en nyhet" i adminsystemet så skall man komma till nyhetssystemet, vilket kommer att vara det enklaste systemet att göra, nyhetssystemet skall vara så att det blir ett resultat som liknar nyheterna på www.gameqube.nl.



Man skall alltså skriva en rubrik, ingress, och självaste nyheten, samt ladda upp en bild som är 64x64 (den som hamnar bredvid rubriken samt ingressen), man skall också kunna ladda upp bilder som prydligt skall kunna visas i nyheten.



Det som man med skall kunna göra är att man skall kunna lägga till en "embeded player" alltså en film ifrån youtube eller google video.



*Textsystem

Detta system skall vara i princip likadant som nyhetssystemet men bara det att texten kommer högst upp på startsidan som på www.gon.se, och att äldre texter skall komma upp i mindre bilder under den nyaste texten. (har inga exakta bildpropotioner).



*Recensionssystem

Detta skall vara nästan som textsystemet bara det att man skall kunna betygsätta spelet på olika saker som till exempel, kontroll, grafik, ljud osv. Det kommer jag längre in på när ni väl börjat arbeta.



*Redaktionssida

Det här stället har ni redan hört om högre upp i tråden.



*Att banners visas vid olika tillfällen (lättare att förklara över MSN).



Allt detta vill jag ha fixat, jag kan förklara detta mycket bättre över MSN eller över Skype, vilket där jag kan förklara småsaker i taget, gör jag det här blir denna tråd enorm.



Deadline: Den som tar sig detta arbete kommer att få en månad på sig (30 dagar), detta går såklart att förhandla, men det finns gränser.



Det ni kommer att tjäna på detta jobb är: Ni kommer lättare få jobb hos andra om ni kan visa upp andra hemsidor ni har gjort, och så kommer jag att ha er uppskriva (om ni vill) på hemsidan, där jag skriver att ni kodat sidan osv, vilket gör att ni ännu lättare kommer att få jobb senare.

Pengarna kommer ni såklart att tjäna.



Men jag kräver ännu en grej av dig som vill hjälpa till med sidan. Om någonting händer med sidan som till exempel att någon ouptäckt error dyker upp, då skall du vara den som fixar till det, det kommer att gå snabbt, men detta är även en sak som man kommer få göra i jobbet som webbdesigner, så detta skiljer sig inte ifrån någonting.



E-Mail: [email protected]



Det var allt, hoppas ni kan hjälpa till.



//Alexander Råsberg
91
8
På grund av ett internt fel i databasen så har tyvärr inläggen i denna tråd försvunnit. [br] [br]Vi ber om ursäkt för det inträffade. [br] [br]Mvh Admin.

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.