Apputvecklare sökes

1
Apputvecklare och sammarbetspartner sökes!

Vi söker en/ev. två kreativa och målmedvetna apputvecklare för att utveckla vår storslagna idé och därmed bli sammarbetspartners med oss. Vi står för idé, koncept och marknadsföring och allt runtom. Du/Ni står för utveckling och programmering av vår idé.

Vad vill vi att du/ni ska göra åt oss?

-Programeringen ska ske både på iOS och Android. Appen ska kunna kopplas samman med gps för positionering och facebook för att hämta och dela med sig av information från appen. Man registrerar sig i appen med sitt facebookkonto.
Appen ska till en början släppas med språkvalen svenska och engelska, vilket senare kommer utökas.
Dig/Er vi slutligen kommer jobba med kommer självklart i detalj att få veta exakt hur appen ska vara uppbyggd, vilka funktioner och vad vi har för mål med produkten. Ni kommer också kunna utföra arbetet hemifrån.

Lön: Kontant betalning för utfört jobb + % av totala vinsten av den slutgiltiga produkten. Ni blir alltså inte bara anställda utan istället en del av produkten. Gör du/ni ett riktigt bra jobb kommer det alltså löna sig och du/ni kan tjäna riktigt bra med pengar. Detaljer diskuteras senare mellan oss.

Ett plus är om ni kan visa upp referenser på utbildning, tidigare verk etc. som bevis på er kunskap.

Vänligen kontakta mig och lämna era kontaktuppgifter och referenser och skriv några rader om er själva på:

[email protected]
3
hey, please check my email sent to you from school ID. I am a student from Jonkoping University. Please reply to my email immediately. Thanks! /M

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.