Sammarbets partner delägare till outsourcing IT företag.

7
Hej!

Jag heter Raju Shahi. Är utvecklare inom webb och system. Jag har drivit ett litet företag i snart 1 år 6 månader. Nu expanderar vi och har kontor i Bangladesh med 10 utvecklare från alla olika språk och tekniker. Kontoret är på plats i Bangladesh. Och är i full gång. Vi har redan projekt som vi arbetar med.

Företaget i Sverige har en del kunder, men inga större projekt mest inom webb och hemsidor. Vi har även utvecklat mobil appar inom ios och android.

Jag är själv från Bangladesh men har levt i Sverige i mer än 25 år jag är 27 år gammal.

Nu letar jag efter någon som kan ta hand om Sverige kontoret. Som kompletterar mig. Jag letar efter någon som har erfarenhet inom IT och marknadsföring och sälj. Personens roll kommer att vara inom denna sektor.

Jag letar efter en person som är seriös och som delar samma vision som oss.

Låter det intressant hör av dig så berättar jag mer.

Skicka gärna mail till mig på [email protected]

Kolla gärna in våran hemsida.
www.iqrasys.se
www.iqrasys.com
7
Hej! Letar fortfarande efter någon som är seriös, de flesta jag har kommit i kontakt med har varit väldigt oseriösa. Jag letar efter någon helst från Uppsala/Stockholm trakterna men detta är inget krav. Kontakta mig endast om du är super seriös tack!
7
Hej Raju har startat ett eget företag inom webb och hemsidor så tänkte att jag kunde arbeta som underleverantör åt ditt företag att du derigerar dina kunder till oss om du vill och så kan jag o du hålla kontakten med varandra bor i göteborgs trakterna låter detta intressant så svara mig:)

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.