Säljuppdrag

3
Hej,

Jag och en vän funderar på att starta eget säljbolag (telemarketing eller Face2face, alt. båda). Vi är båda säljare idag och har ca 10 år erfarenhet tillsammans.

1. Behöver någon här på forumet hjälp med sin försäljning?
2. vart kan vi hitta säljuppdrag om inte här?

Vi är har mest erfarenhet av media och online, men vi är öppna för förslag. Tanken är att vi ska börja i relativt liten skala 5-15 säljare.

Tack!

/neo
11
1
Hej Neo, Hur går det med era planer att köra igång eget? Vi har endast in-house säljare idag men är på gång att anlita extern säljkraft och är öppna för att diskutera både TM och Face 2 Face uppdrag. Återkom gärna med mer info alt. nummer som jag kan nå dig på. Mvh, Fredrik
5
Hej, även jag behöver säljare till spännande uppdrag. Hör av er om ni har startat upp ?
2
Hej Neo, Vi har nyligen startat upp en försäljning genom TM i mindre skala med positiva resultat. Vi kommer att behöva bygga upp en försäljning från grunden och vill göra det tillsammans med en mindre aktör som kan växa tillsammans med oss. Ersättningen är mycket bra och vi har inspelade samtal och mallar som hjälper er att komma igång. Hör gärna av dig omgående för en diskussion om upplägget är rätt för er.
8
1
Hejsan! Sveriges Söktjänst är en Googlecertifierad partners som äger ex vis vilkenklinik.se och en hel del andra internettjänster. Vi är nu på jakt efter en seriös TM byrå som kan ta sig an ett eller flera uppdrag från oss. Maila mig gärna lite kort info om er snarast möjligast med vart ni hållerhus, hur många anställda ni har samt kontaktuppgifter så hör vi av oss inom kort. Med Vänliga Hälsningar Alex Malki

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.