Söker grafisk designer för webshop funktion

6
Är på jakt efter en som kan fixa liknande "designa-din-vara" funktion fast med annan produkt än skjortor och en mer avancerad funktion samt i 3D:
https://www.tailorstore.se/skjortdesignern#IN2LJVsPZ3p591jc5OtdxYNfuf4|28A4MZC8Zivqf

Vad söker man efter och vart letar man?
I have a Dream..and Dreams come true..
1
Vi gör sådant på jobbet (Tacton Systems AB): http://www.tacton.com/solutions/guided-selling/, både med och utan 3D-visualisering. Ett generellt namn på sådana lösningar är "3d configurator" (det finns säkert andra namn men en sökning på "3d configurator" borde leda i rätt riktning). Om de lösningarna är overkill skulle jag se om det går att hitta en webprogrammerare och en 3d-illustratör, kanske i samma person. (Jag har tyvärr inget konkret tips om var du hittar dem, men du har lite fler begrepp att söka på i alla fall.)
6
Okok då är jag med lite på vad jag ska söka efter iafl, kan vara en bra början :) Har du ett hum på vilka priser det rör sig om?
I have a Dream..and Dreams come true..
11
Hej Vi på Samtis Studio skulle kunna vara till hjälp. Om du hör av dig till oss med vad det är du söker mer i detalj så ska vi nog kunna ordna med något åt dig. Vänliga hälsningar, Gisela Karlsson Samtis Studio [email protected]
Vänliga hälsningar,
Gisela Karlsson
Samtis Studio
[email protected]
www.samtis-studio.com
http://www.k-yachtingworld.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.