Visitkort sökes!

14
Kan ni nämna några tryckerier som gör bra och prisvärda visitkort och andra trycksaker?

🙂
1616
4
Jag har gett dig svar i tråden Visitkortsjakten. Läs även gärna bloggen om [url=http://www.foretagande.se/index.php?option=com_myblog&show=visitkortet.html&Itemid=10091]Visitkort[/url].[br][br]Med vänliga hälsningar[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b][br][br](Tog mig friheten att länka  :vissla - Mvh Patrik)
Må väl!
2066
2
[quote author=joline_svensson link=topic=2390.msg9073#msg9073 date=1179871640][br]Kan ni nämna några tryckerier som gör bra och prisvärda visitkort och andra trycksaker?[br][br] :)[br][/quote][br][br]Trycker våra på det lokala tryckeri som får de flesta av våra uppdrag. Vet vad de sysslar med och prisskillnaden är inte tillräckligt stor för att motivera att beställa via nätet.
Med vänliga hälsningar,
Jonathan
1616
4
Det är oftast det bästa att hålla sig till sina lokala tryckerier. Servicen är vanligtvis snabbare och man kan enklare visa och förklara vad man är ute efter samt känna på papper mm. Man kan också lättare se kvaliten på likartade uppdrag som de gjort och överväga om de håller en god kvalite. Prisskillnaden för mindre upplagor är oftast väldigt liten kanske någon hundralapp åt något håll och att slippa fraktkostnader mm gör att det kan vara värt att hålla sig lokalt samt därmed främja den egna lokala företagsmarknaden. Vilket med största sannolikhet även gynnar den egna verksamheten.[br][br]Patrik: Det var bra att du lade in länk!  :D[br][br]Magnus Olsson[br][b]Uddatorp AB[/b]
Må väl!
2360
37
Ofta får man igen mer än man lägger ut i detta sammanhang.  Själv höll jag på med företagsinredning för 25 år sedan och för mig var det rena guldgruvan.
Lars Arenander. Utgivare av boken KVINNA I STRID
11
[quote author=joline_svensson link=topic=2390.msg9073#msg9073 date=1179871640][br]Kan ni nämna några tryckerier som gör bra och prisvärda visitkort och andra trycksaker?[br][br] :)[br][/quote][br][br]Hej![br]Jag fick mina visitkort idag till websupporten.com. 24 timmar service och bara 470 kr inkl allt(!) från visitkort.nu.[br]Skickade även tackbrev till Anna i Göteborg.[br]Man väljer design själv på sajten och klickar på beställ.[br]Nice and easy  ;D[br][br]MVH[br]Daniel[br]websupporten.com
Mvh
Daniel
websupporten.com

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.