Mindmancer söker en ambitiös juniorsäljare!

btbsilent
Säljavdelningen på Mindmancer expanderar – både i Göteborg, Malmö och Stockholm. Vi vill ha in Dig med en hög aktivitetsnivå och en fallenhet att kvantifiera och kommunicera kundvärden. Intresse för teknik ser vi som ett plus, fokus på att få in nya affärer ett måste. Sist men inte minst förväntar vi oss att du är minst lika driftig, villig att lära, hjälpsam och nyfiken som resten av oss!

Om oss


På Mindmancer levererar vi utomhusbevakning med hjälp av egenutvecklad intelligent kamerateknik och programvara. Vi är ett snabbväxande företag som grundades 2006 med stöd av Chalmers Innovation och är idag ett börsnoterat bolag med hundratals bevakningskameror i drift. Utöver vår spetsteknik inom videoanalys utmärker vi oss med vår kundnärhet och att vi alltid bryr oss det lilla extra om våra kunder.

Om Tjänsten

Säljavdelningen på våra kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm expanderar. Uppgifterna som juniorsäljare innebär bland annat följande arbetsuppgifter:

- Sälja intelligent kamerabevakningstjänster direkt till slutkund
- Fokusera på projekt med storleksordningen ett objekt
- Aktivt uppsökande nyförsäljning
- Stort kundfokus, och lösa utmaningar genom samarbete och struktur
- Följa säljprocess och de rutiner för rapportering som finns
- Kommer få bokade möten, men förväntas även stå för en del mötesbokning själv
- Arbetar med projekt tillsammans med tekniskt säljstöd
- Arbetsverktygen kommer primärt vara MS Office paket samt Mindmancers CRM system

Vad får du?

- Tillsvidare anställning på ett snabbväxande bolag med bästa totallösningen i en expanderande marknad
- Du kommer få tydlig och konkret coachning och feedback tidigt i din karriär
- Du kommer utvärderas och belönas utifrån aktivitetsnivå och nyförsäljning i form av nya månadspremier.
- Du kommer få hjälp med pipelineprioritering med säljchef
- Du kommer få traktamente och milersättning (35 kr/milen)


Om vi tillsammans känner att detta kan vara rollen för dig kommer du bli en del av ett team som är pionjärer i en tillväxtmarknad – intelligent kamerabevakning. Du kommer befinna dig ute hos våra kunder och på så sätt vara en del i att förändra bevakningsbranschen i grunden. Om du är framgångsrik som juniorsäljare har du många möjligheter att utvecklas på bolaget.

Vi ser en framtid där ronderande väktare har ersatts med intelligent kamerabevakning. Vi ser en värld, där miljoner händelser omedelbart upptäcks av våra lösningar. Vi ser ett globalt nätverk av larmcentraler som utvärderar larm och vidtar åtgärder i realtid. Vi ser en effektivisering av bevakningsbranschen där rätt resurser är på rätt plats i rätt tid. Välkommen att vara en del i detta!

Om dig

Som person bör du ha en hög ambitionsnivå och en vilja att göra ett riktigt bra jobb. Vi vill att du är social och karismatisk och vi uppskattar tävlingsanda och att du drivs av ett stort kundfokus.

Det viktigaste av allt är din inställning. Du behöver ha en hög aktivitetsnivå och en fallenhet att kvantifiera och kommunicera kundvärden. Intresse för teknik ser vi som ett plus, fokus på att få in nya affärer ett måste. Du har lätt för att samarbeta inom den egna arbetsgruppen och med andra enheter inom Mindmancer. Du har god affärsförståelse och antar gärna nya utmaningar. Du vill ständigt utvecklas och har en prestigelös attityd.

Du behöver ha körkort.

Ansök senast 7 juli.

Efter detta datum kommer vi påbörja granskningsprocessen och återkomma allteftersom ansökningar hanteras.

Följ med på resan! Skicka din ansökan redan idag!

Har du frågor kan du kontakta David Giaina på telefon 031-789 40 23. Titta också gärna på vår hemsida www.mindmancer.se

Ansök här: https://express.candarine.com/campaign/url/forward/4f4020b3e97d

Du måste vara inloggad för att kunna skriva i forumet. för att registrera dig som medlem.